Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy pasi szedi a szemöldökét?
Erősen gázos, ha egy fiú szedi a szemöldökét! Tizenévesen én is igazítgattam, teszem hozzá borotvával, mert a kihúzásra nem vitt rá a lélek, mert úgy gondoltam, hogy túl vastag. Azóta rájöttem, hogy egyszerűen az európai embernek vékonyabb, ritkás szemöldöke van és a vastag, dús szemöldök közel-keleti örökség. Ugyanakkor megtanultam elfogadni magam és már nem buzerálom a szemöldököm. Akinek nem tetszik, az ne nézze!
Hasonlóan az összenőtt szemöldök is közel-keleti vonás, ahol az íves, "mekdonálc M-betűs" összenőtt szemöldök szépségideál volt sokáig, a legtöbb ókori keleti emberábrázoláson ilyen embereket látni. Még a szerelemistennőn, Istáron/Inannán is, igen. Ugyanakkor ez európában valóban idegen vonás, ami taszítónak hat, ezért régebben előnyös volt szedni, de manapság annyiféle ember él itt, hogy szerintem nyugodtan lehet vállalni ezt is és nem kell foglalkozni vele, ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!