Férfiak, nektek tetszik a rajzolt vagy tetkós szemöldök, vagy átverésnek érzitek?
Figyelt kérdés
nov. 25. 15:37
2/17 anonim válasza:
Ha jól van megcsinálva akkor nem is nagyon látszik.
Amúgy miért lenne “átverés”? :D
3/17 A kérdező kommentje:
2. Mert ugye nem igazi.
nov. 25. 16:26
4/17 anonim válasza:
Kevés dolog van amit jobban utálok egy nőn, mint a tetovált szemöldök. Gusztustalan.
5/17 anonim válasza:
És? Nekem pl nem nő ki normálisan a szemöldököm. Meg fogom csináltatni én is, mert már unom a megjegyzéseket. Nem nagyobb átverés mint az hogy pl tisztálkodok hogy ne legyek büdös (pedig amúgy az lenne a “természetes”).
7/17 anonim válasza:
Borzalmasan hülyén néz ki.
Persze van az a fajta, amiről nem mondod meg hogy nem igazi, viszont egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hány olyat láttam.
Nyilván drága és nem hajlandóak/tudnak annyit adni érte, hogy igényes legyen.
9/17 anonim válasza:
#7 vagyok
Na ez például az igényes fajta amit a kérdező linkelt
10/17 A kérdező kommentje:
Csak sajnos kevés helyen csinálják így. Vagy túl hangsúlyos lesz, mint egy rajzfmben, illetve nem az adott arcformához igazodnak formailag hanem van egy trend szemöldök és az megy zsinórban mindenkinek, magasszemdökűnek, alacsonynak széles vagy hosszú arcúnak is.
nov. 25. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!