Nagy orr korrigálása sminkelés által?
Hát elég béna tud lenni, ha csak az arcod fele van kontúrozva.
Meg arra is ügyelj, hogy ne kompenzálj túl, arra sokkal inkább emlékezni fog mindenki, mintha csak simán nagy orra van valakinek.
Az egész arcot kell sminkelni. Főleg fotózásnál.
Ha nem tudod jól megcsinálni, akkor ne csináld, mert nagyon béna lesz. Tuti foltosnak fogsz látszódni a képen. Nem lesz sminkes a fotózáson?
Szerintem a mai világban egyszerűbb lenne megkérni a fotóst, hogy kicsit javítson majd rajta. A bőrhibákat úgyis kiszokták már javítani. Az orrodat is korrigálhatja kicsit.
Lehet rajta valamit igazítani, de egyetértek a többiekkel. Ha kontúrozol, vagy nem szabad látszania, hogy smink van rajtad, vagy full-face. És tényleg nem egyszerű eltalálni, ha soha nem csináltál még ilyet.
Általában amúgy kamerához (akár videó, akár fotó) kicsit erősebb smink kell, mint a való élethez, de ne told túl. Gyakorold kicsit előtte, és főleg kérd ki más véleményét. Sokat rajzoló emberként tudom, hogy a szem nagyon hamar hozzászokik ahhoz, amit huzamosabb ideig néz, így a hibákhoz is; nem árt a másodvélemény.
Amúgy megértem, hogy nem szereted, de szerintem a karakteres orr kifejezetten szexi.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ment a like mindenhová.
Tehát az egész arcomat kellene sminkelni, hogy ne nézzen ki bénán az eredmény.
4-es: szemből sajnos kissé ferde és szélesebb az esztétikusnál/ideálisnál, ami sajnos ront a kinézetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!