Szerintetek baj, hogy nem szoktam sminkelni? 20/l
Sose szoktam sminkelni. 12 évesen volt egy barátnőm, aki oda meg vissza volt a sminkekért, és emiatt én is kicsit belelendültem ebbe a csajos világba, de sose passzolt hozzám, idegennek éreztem magamtól a sminket és a körmöket is.
Gimiben és egyetemen se sminkeltem soha, nem tökéletes a bőröm, néha megpróbálok rakni rá korrektort, de nagyon fehér a bőröm és nem mutat rajta jól. Meg kicsit bennem van az, hogy nem akarok hazug képet mutatni magamról azzal, hogy ki vagyok festve. A szempilláim szépek és dúsak, szóval szerintem nem is igényli a spirált, az ajkamnak is erősebb rózsaszín színe van, igaz nem rúzs-szintűen erős, de azért nem olvad láthatatlanul az arcomba.
Szóval összegezve, én szeretek természetes lenni és nem aggódni folyton azon, elkenődik-e a sminkem vagy sem. Ti mit gondoltok a dologról?
Nem baj, hogy nem sminkelsz.
Én se nagyon szoktam. A legtöbb smink termék nem áll jól nekem, a világos sápadt bőröm miatt. Csak az ajkaimat szoktam kirúzsozni és a szemöldökem átfésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!