Első randira milyen ruhában és sminkben menjek? Nem szoktam sminkelni.
Szerintem ne sminkelj ha amúgy sem szoktál. Én sem szoktam sminkelni, és szerintem jobb így, mert később majd úgy is elérkezik az az idő, amikor mondjuk együtt is alszol majd a barátoddal és akkor úgy is fog látni smink nélkül.
Ruhát viszont szerintem felvehetnél valami csinosabbat, ha szoknyát nem is akarsz, akkor legalább egy sima póló helyett valami csinos inget vagy blúzt vegyél fel.
Pl.
(Lapos cipővel)
Vagy egy csinos blézer toppal.
Egy korrektor és szempillaspirál szerintem bőven elég, ha mindenképp sminkelni szeretnél.
Natúr smink, esetleg valami szolidabb színű rúzs is.
A farmert hanyagold, 10 fiúból 9-et kirz tőle a hideg persze lehet csak az én pasijaim voltak ilyen "finnyásak".
Valami nőiesebbre szavazok, amit a 4-es linkelt az tök jó pl, de mondjuk vmi szoknya, vagy ruha, harisnya, vmi csizmával v bokacsizmával. Persze nem mindegy h hova mentek, hol lesz a randi stb..
Ha nem tudsz sminkelni, akkor kerüld a vadabb szemhéjpúdereket (főleg a kék, zöld, lila, és hasonló színes dolgokat), rúzsokat (főleg, ha enni mentek), mert gyakorlat nélkül általában nem szokott összejönni jól felvinni az embereknek.
Szerintem a szempillaspirált is hanyagold, mert ha nem vagy hozzászokva, könnyen szétkenheted, ha megszokásból megdörzsölöd a szemed.
De például egy vékony vonal fekete szemhéjtussal jó lehet (kizárólag felülre), ha ügyes vagy, sokat dob, mégis alig észrevehető, esetleg valami világosbarna szemhéjpúder. Ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!