Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan sok bőrhibám van, hogy...

Olyan sok bőrhibám van, hogy emiatt nem tudok szépen sminkelni. Ez ellen valami?

Figyelt kérdés
Bőrhiba alatt értem a battanásokat, kisebb pattanásokat, bőrpírt, "barázdás" bőrt és egy-két heg szerűség. Ha erre rákenem az alapozót borzasztóan néz ki, sőt eg, drogériás nem is fedi el ezeket, egy drágábbra pedig most sajnos nincs keret. Mit tegyek?

2016. aug. 2. 09:14
 1/5 N:A:R:A:N:C:S: válasza:
Szia! Szerintem ha teheted, menj el egy kozmetikushoz és kérd ki a véleményét erről. Ha tudsz akkor pedig szerintem szerezz egy "prájmert" (bocsi nem tudom, hogy írják) és egy zöld korrektort, valamint egy hatásos pattanás elleni krémet. Nekem Akneroxid-om van, de az inkább a miteszerekre jó ( arra sem mindig ). De mindenképp kérd ki egy erre szakosodott embert.
2016. aug. 2. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam már, de azt mondta, hogy ezek ebben a korban normálidak :/ (16 vagyok, lány)
2016. aug. 2. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Első valaszolo a primer-re gondoltál :)

Probalj még keresni egy másik börgyogyaszt vagy esetleg kozmetikust esetleg? Sajnos én is sokáig szenvedtem ugyanezek miatt, nekem szinte semmi nem segitett csak az ido. 19 éves vagyok, most végre kezd egész letisztultta válni az arcböröm de a mai napig vannak rossz idoszakaim, amikor az utcara sem akarok kimenni ugy néz ki.

2016. aug. 8. 17:29
 4/5 anonim válasza:
Addig is, hogy ne félj kimenni az utcára, nézz szét itt. Sokféle nagyon erősen fedő alapozó van, még májfoltokat meg éranyjegyeket is simán eltüntetnek, és lehet kapni tesztereket is, hogy ne kelljen megvenni egy egész palettát. [link]
2016. aug. 12. 15:22
 5/5 anonim válasza:
Kryolan termékekből még ilyen is van: Bőrformázó (hautplastik) Egyenetlen bőrfelületek, sebhelyek kiegyenlítésére szolgál. H1 – világos, H2 – normál, H3 – sötét bőrszínekhez.
2016. aug. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!