Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éveskortól kell sminkelni...

Hány éveskortól kell sminkelni, rúzsozni, púderozni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Jó lenne már elfelejteni ezt a kellt.

Egyáltalán nem kötelező sminkelni,sőt.

Ha szép az arcbőröd teljesen felesleges.

2016. júl. 14. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene bármikor is? Erre nincs szabály. Én 30 évesen sem sminkelek egyáltalán.

Aki akar, az persze sminkeljen, de nehogy már kötelező legyen!

2016. júl. 14. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem véletlen írtad azt a kell-t :) Soha nem kell. Én a gyerekemnek 14 éves korig nem ajánlanám. De akkor sem a hétköznapokra, mert tök felesleges. Én 18 évesen annyit csinálok hogy korrektorral eltüntetek pár pattanást, és megcsinálom a szemöldököm. Nem hiszem hogy ennél több bárkinek is kéne ilyen korban. (persze később se KELL) De ízlés kérdése, meg ugye 'my body my rules'. Na mindegy. Nekem mindig is nyűg volt ez a sminkelés, de ez nem jelenti azt hogy néha ne szeretném kicsinosítani magam. Csupán feleslegesnek érzem minden napra. Nagyon eltávolodtam a kérdés témájától ^^
2016. júl. 14. 18:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. júl. 14. 18:03
 5/15 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Nem kell sminkelni, csak ha kedved van, sminkelhetsz, ahány évesen jól esik.
2016. júl. 14. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Egy alkalommal "kell", a temetéseden, mert anélkül eléggé furcsán néznél ki a koporsóban, addig nem muszáj.
2016. júl. 15. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy lányt aki általánosba 2kiló

Smink volt rajta 1-2év múlva olyan arca volt mint egy öreg asszonynak nagyon csúnya lett pedig smink nélkül szebb volt

2016. júl. 15. 20:20
 8/15 tomika36 válasza:
100%

Férfiként írom! Ne hidd, hogy a smink mindent megold! A személyiséged varázsán múlik, hogy ítélnek meg a férfiak! (Apropó! gondolom lány vagy? Bár manapság ki tudja...) Én például a saját lányaimnak nem engedem a legkisebb sminket sem, és mégis szépek!

A magam részéről (és sok ismerőssel boncolgattuk már ezt a témát) bottal sem piszkálnám meg, aki sminkeli magát. Nyalogasson más púdert (kőport) nekem kösz, de nem kell! És a többség hidd el így van vele. Szóval inkább önbizalom, és légy elkápráztató, de nem a sminkeddel.

2016. júl. 16. 13:19
 9/15 id. Géber Péter ***** válasza:
Egyáltalán nem kell! A természetes a szép!
2016. júl. 17. 10:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Annyi éves kortól, ahány éves kortól szextárgy akarsz lenni. Ha rúzst dobsz fel, "szopni akarok" feliratot ragasztasz magadra. Szemfesték: "bámulj a szemeibe, és csábíts el". Lehet ezt szépíteni, de ez az alapja az egésznek. Ha ezt még nem tudod kezelni, ne sminkelj.
2016. júl. 17. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!