Hol tanulhatok meg (olcsón) sminkelni?
Figyelt kérdés
Tanfolyam vagy youtube, vagy hol/hogy? Szerintetek?2016. ápr. 9. 22:36
1/6 anonim válasza:
YouTube-on ha sok videot nézel es folyamatosan gyakorlod az ott látható sminkeket nagyon sokat fejlődhetsz.Ajánlom Bebita Bonita csatornáját,ő szép sminkeket készít.EhsstySminknek pedig nagyon hasznos videói vannak!:D
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnézem őket mindenképp! Erre voltam kíváncsi, hogy sok gyakorlással onnan is ragadhat rám ez az :D
2016. ápr. 9. 22:53
3/6 anonim válasza:
Én youtube vidiket néztem régen és csak is angolt mert a magyarok szarok! Én megtanultam h kell korrektort meg alapozót használni és ennyi de több nem is kell mert nem sminkelem magam. :) ezért ne fizessen tanfolyamra sztem
4/6 anonim válasza:
Első vagyok ezt Enis elfelejtettem odaírni.Sok magyar kevésbé tehetséges mint az Amerikai angol youtubeosok.Szóval őket is ajánlom :)
5/6 anonim válasza:
En is szeretnek megtanulni
Kedves utolso!
Tudnal mondani jo amcsi beauty youtubereket? :)
Koszi
6/6 anonim válasza:
Roxxaurus,Bella Fiori,Alison Henry. :) de van még rengeteg de majd biztos feldob a YouTube talalatokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!