Amikor valaki megdicséri az illatod és megkérdezi, mit használsz, el szoktad árulni a parfüm nevét?
Már nem először olvasok olyan véleményt, hogy idegenkednek elárulni a parfüm nevét, mert az a saját “jellegzetes illata”.
Néhányszor engem is kérdeztek már és habozás nélkül elmondtam az aktuális parfümömet.
Ti erről mit gondoltok?
Én is elmondom
“Saját jellegzetes illat, attól még hogy aki megkérdezi nem ismeri, nyilván még egy rakat ember használja rajtam kívül
El szoktam mondani, legalább csinálok egy kis reklámot a niche termékeknek.
A tapasztalatom szerint sokan csak a basic Douglas-os márkákat ismerik, vagy a sztárok által felkapott ritkábbakat.
Pedig annyi kiváló művész van, akik szó szerint “festenek” az illataikkal, mégsem hall róluk senki.
“a saját jellegzetes illata”
Már ott hibádzik ez az egész, hogy a bőr egyéni kémiájú miatt lehet, hogy teljesen más lesz ugyanaz a parfüm egy másik emberen.
Többször előfordult, hogy nagyon tetszett máson egy bizonyos illat, csíkon is meggyőzött, de rajtam szó szerint undorító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!