Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mennyibe kerül egy...

Lányok! Mennyibe kerül egy MAC ecsetkészlet vagy a Douglasban bármilyen jó ecsetkészlet? (fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Milyet ajánlanál a felsoroltak közül,az mennyibe kerül, hány és milyen ecsetekből áll?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2010. nov. 1. 17:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ma 17:46-os vagyok.

Háát..12.000 Ft-ból max. egy 4-6 db-os ecset készletet vehetsz a Douglas-ben.De gondolom magáncélra kell,arra meg bőven elég.

A Da Vinci-nek szoktak akciói lenni.2-3 napja pont voltam az egyik Douglas-ben,mert sminktermékeket kellett vásárolnom,és láttam,hogy egy 4 db-os ecset készlet 15.000 Ft.Van benne ajakecset,arcpirosító ecset,púderecset,és egy applikátor.

Ebből a szettből van egy másik verzió is,az 11.000 Ft,és van benne szemkontúr ceruza,satírozó ecset(de ez nem igazán használatos a minden napi smink elkészítésekor..),szemhéjtus,és szemöldök formázó(ecset).

Azért éri meg nagyon,mert a szettekben szereplő ecseteket ára darabonként 3-5000 Ft.

Viszont az hátrány,hogy mindkét szett két az arc különböző területét célozza meg.

Tudom,hogy szettben szeretnéd megvásárolni,de én azért ajánlanék neked egy-két dolgot,ha nem haragszol.:)

Azt tudnod kell,hogy egy alap ecset készletnek az alábbi ecseteket kell tartalmaznia(odaírom a Da Vinci ecsetek körülbelüli árait is):

-pirosító ecset(15-17 cm-es az ideális) 5-7000 Ft

-púder ecset(ebből úgy szintén 15-17 cm-es) 8-10000 Ft

-szemhéj(árnyékoló) ecset(14-16 cm-es) 4-5000 Ft

-kontúr ecset 2-3000 Ft

-korrektor ecset 3-4000 Ft

-ajak ecset 3-4000 Ft

2010. nov. 1. 18:33
 12/25 A kérdező kommentje:

Kedves ma 18:33!nagyon szépen köszönöm!azt nem tudod véletlenül,hogy a douglasban mi a legolcsóbb(úgy tudom ott csak jó termékek vannak)sminkmárka,aminek mindenféle sminkecsete van?sok összeálított készlet szokott lenni?

és bocs,de ezt nem értem:"Viszont az hátrány,hogy mindkét szett két az arc különböző területét célozza meg."

előre is nagyon szépen köszönöm,ha még erre válaszolsz és további szép estét! :)

2010. nov. 1. 18:39
 13/25 A kérdező kommentje:

és lenne még egy kérdésem:mi az a kontúr ecset?

vannak itthon sminkjeim és 1-2 ecsetem,de szeretnék kicsit jobban megtanulni és ehhez kellene egy alap ecsetkészlet is,bocs,hogy ennyit kérdezek,de még nagyon amatőr vagyok :P

2010. nov. 1. 18:42
 14/25 A kérdező kommentje:
pontosabban a kérdésem úgy szólt,hogy mire használják a kontúrecsetet
2010. nov. 1. 19:00
 15/25 A kérdező kommentje:
?
2010. nov. 1. 19:01
 16/25 anonim ***** válasza:

[link] ecsetekről bővebben információt itt találsz!! (imádom Dorkát:))

szerintem ha csak hobbi célra kell és nem másokat sminkelsz akkor nem fontos eredeti MAC ecsetet venni

én is most szeretnék rendelni vateráról vagy teszveszről ecset készletet:) először gyakorlok egy ilyen készlettel majd ha úgy lesz akkor jöhet az eredeti is

[link]

[link]

2010. nov. 1. 19:05
 17/25 anonim ***** válasza:
49%

18:33-as vagyok:

Az az igazság,hogy nem igazán tudok olyan márkát mondani,aminek vannak ecsetei(és minőségileg is jók..)is,és ráadásul még olcsó is.Az Estée Laudernek, a Chanelnek, a Lancome-nak,és a Clinique-nek vannak sminkecsetei.De egyik sem olcsó..sőt..valamelyik még a M.A.C-nél is drágább.

Sminkecset szettekből általában nem sok van,maximum akkor,ha akciók vannak,vagy valamilyen ünnep közeleg.

Ha van,akkor is csak három-négy szett van egy-egy típusból.Azért nézz körül.

Az arc két különböző területét úgy értettem,hogy az egyik készlet az arc felső részét(a szemeket) célozza meg, a másik pedig az alsó/középső részét(arc,ajkak).

A kontúr ecset a szemhéjpúder felvitelénél a vonalak pontos meghúzását,és a szemöldökfestést segíti.

Figyelj!A legegyszerűbb,ha az Arena Plaza-ba mész vásárolni.Ott van Douglas üzlet,és M.A.C Cosmetics szaküzlet is.Oda mindenképpen érdemes lenne bemenned.Mindig van bent az üzletben egy hivatásos sminkmester,ő adhat tanácsot.

2010. nov. 1. 19:13
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)
2010. nov. 1. 20:23
 19/25 anonim ***** válasza:
jájj ezek a DaVinci ecsetek is drágák. szerintem a legjobban azzal járnál ha elmennél a Bőszecsetbe. Ott olcsóbban is kijössz, és segítenek is hogy mit érdemes. itt árakat is találsz: [link]
2010. nov. 1. 20:48
 20/25 A kérdező kommentje:

kedves 20:48!van tapasztalatod ezekkel az ecsetekkel kapcsolatban?jól lehet velük dolgozni?jó minőség?nem tudod véletlenül,hogy pl 10-es(vagy valamilyen)

ecsetszettet lehet-e kapni?

előre is köszi a válaszod.

2010. nov. 1. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!