Lányok! Mennyibe kerül egy MAC ecsetkészlet vagy a Douglasban bármilyen jó ecsetkészlet? (fontos, bővebben lent)
Milyet ajánlanál a felsoroltak közül,az mennyibe kerül, hány és milyen ecsetekből áll?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Ma 17:46-os vagyok.
Háát..12.000 Ft-ból max. egy 4-6 db-os ecset készletet vehetsz a Douglas-ben.De gondolom magáncélra kell,arra meg bőven elég.
A Da Vinci-nek szoktak akciói lenni.2-3 napja pont voltam az egyik Douglas-ben,mert sminktermékeket kellett vásárolnom,és láttam,hogy egy 4 db-os ecset készlet 15.000 Ft.Van benne ajakecset,arcpirosító ecset,púderecset,és egy applikátor.
Ebből a szettből van egy másik verzió is,az 11.000 Ft,és van benne szemkontúr ceruza,satírozó ecset(de ez nem igazán használatos a minden napi smink elkészítésekor..),szemhéjtus,és szemöldök formázó(ecset).
Azért éri meg nagyon,mert a szettekben szereplő ecseteket ára darabonként 3-5000 Ft.
Viszont az hátrány,hogy mindkét szett két az arc különböző területét célozza meg.
Tudom,hogy szettben szeretnéd megvásárolni,de én azért ajánlanék neked egy-két dolgot,ha nem haragszol.:)
Azt tudnod kell,hogy egy alap ecset készletnek az alábbi ecseteket kell tartalmaznia(odaírom a Da Vinci ecsetek körülbelüli árait is):
-pirosító ecset(15-17 cm-es az ideális) 5-7000 Ft
-púder ecset(ebből úgy szintén 15-17 cm-es) 8-10000 Ft
-szemhéj(árnyékoló) ecset(14-16 cm-es) 4-5000 Ft
-kontúr ecset 2-3000 Ft
-korrektor ecset 3-4000 Ft
-ajak ecset 3-4000 Ft
Kedves ma 18:33!nagyon szépen köszönöm!azt nem tudod véletlenül,hogy a douglasban mi a legolcsóbb(úgy tudom ott csak jó termékek vannak)sminkmárka,aminek mindenféle sminkecsete van?sok összeálított készlet szokott lenni?
és bocs,de ezt nem értem:"Viszont az hátrány,hogy mindkét szett két az arc különböző területét célozza meg."
előre is nagyon szépen köszönöm,ha még erre válaszolsz és további szép estét! :)
és lenne még egy kérdésem:mi az a kontúr ecset?
vannak itthon sminkjeim és 1-2 ecsetem,de szeretnék kicsit jobban megtanulni és ehhez kellene egy alap ecsetkészlet is,bocs,hogy ennyit kérdezek,de még nagyon amatőr vagyok :P
[link] ecsetekről bővebben információt itt találsz!! (imádom Dorkát:))
szerintem ha csak hobbi célra kell és nem másokat sminkelsz akkor nem fontos eredeti MAC ecsetet venni
én is most szeretnék rendelni vateráról vagy teszveszről ecset készletet:) először gyakorlok egy ilyen készlettel majd ha úgy lesz akkor jöhet az eredeti is
18:33-as vagyok:
Az az igazság,hogy nem igazán tudok olyan márkát mondani,aminek vannak ecsetei(és minőségileg is jók..)is,és ráadásul még olcsó is.Az Estée Laudernek, a Chanelnek, a Lancome-nak,és a Clinique-nek vannak sminkecsetei.De egyik sem olcsó..sőt..valamelyik még a M.A.C-nél is drágább.
Sminkecset szettekből általában nem sok van,maximum akkor,ha akciók vannak,vagy valamilyen ünnep közeleg.
Ha van,akkor is csak három-négy szett van egy-egy típusból.Azért nézz körül.
Az arc két különböző területét úgy értettem,hogy az egyik készlet az arc felső részét(a szemeket) célozza meg, a másik pedig az alsó/középső részét(arc,ajkak).
A kontúr ecset a szemhéjpúder felvitelénél a vonalak pontos meghúzását,és a szemöldökfestést segíti.
Figyelj!A legegyszerűbb,ha az Arena Plaza-ba mész vásárolni.Ott van Douglas üzlet,és M.A.C Cosmetics szaküzlet is.Oda mindenképpen érdemes lenne bemenned.Mindig van bent az üzletben egy hivatásos sminkmester,ő adhat tanácsot.
kedves 20:48!van tapasztalatod ezekkel az ecsetekkel kapcsolatban?jól lehet velük dolgozni?jó minőség?nem tudod véletlenül,hogy pl 10-es(vagy valamilyen)
ecsetszettet lehet-e kapni?
előre is köszi a válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!