Lányok! Mennyibe kerül egy MAC ecsetkészlet vagy a Douglasban bármilyen jó ecsetkészlet? (fontos, bővebben lent)
Milyet ajánlanál a felsoroltak közül,az mennyibe kerül, hány és milyen ecsetekből áll?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
köszi:)
eredeti MAC 12db-os és 4500?hol vetted és mikor?
kedves kommentelő!
nem elírtál véletlenül egy nullát,csak mert néztem itt gyk-n hogy lehet rendelni sigma(mac után legjobb) 12-es készletet 16ezrért! :O ja,és én nem vateráról meg ilyen helyekről szeretnék hamisítványt,hanem jó minőségű mac-ot vagy douglsa-ból valkamilyen jó minőségű készletet
EGY eredeti M.A.C sminkecset ára 5000 Ft-nál kezdődik..kedves ma 17:21-es kérdező..:)
Hasonlóan jó minőségű ecset még a Bobbi Brown is.Ezzel is az a baj,hogy 6-7000 Ft-nál olcsóbban nem tudsz venni sehol.
Az Estée Lauder,és a Chanel eggyel magasabb árkategória.Egy szájkontúr ecset ára 10.000 Ft körül van.
Mindenesetre én azt javaslom,hogy menj be valamelyik M.A.C Cosmetics szaküzletbe,és érdeklődd meg,hogy egy alap sminkecset-szett összeállítása mennyiből jönne ki.
De készülj fel,hogy 5 számjegyű lesz az összeg.
Azt viszont hadd kérdezzem meg,hogy mennyi pénzt szánnál a készletre?
Az alapján hátha többet tudok segíteni!
köszi:)
nem muszáj,hogy mac legyen,mert tudom,hogy az nagyon drága,igaz nagyon jó is
max 12 ezret szánok rá
holnap vagy holnap után megyek bp-re és benézek az arénában lévő douglasba és ott szeretnék venni valami egész jót,és ami nem is olyan drága
kedves utolsó 2 válaszoló!
szerintetek a douglasban nem tudnék venni egy alap készletet max 12 ezerért és akkor az kb hány darabos lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!