Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mennyibe kerül egy...

Lányok! Mennyibe kerül egy MAC ecsetkészlet vagy a Douglasban bármilyen jó ecsetkészlet? (fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Milyet ajánlanál a felsoroltak közül,az mennyibe kerül, hány és milyen ecsetekből áll?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2010. nov. 1. 17:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bőszecsetnél vannak szettek.vannak a sima szettek és a professzionális szettek amibe minden ecset benne van ami 1 prfo sminkesnek kellhet de mivel neked otthoni használathoz kell ezért a sima szettet ajánlom vagy szedd össze magad az ecseteket.van honlapjuk, lehet online rendelni.szerintem jók az ecseteik.

www.boszecset.hu itt megtudod nézni az online katalógust:)remélem segítettem

ha vann még kérdésed akkor írj:)

1 sminkes

2010. nov. 1. 23:09
 22/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló!megtudnád nézni az oldalon a képet,a rendelésnél,ahol össze van állítva 3 szett.szerinted melyik való nekem,ha elszeretnék menni sminktanfolyamra,de csak személyes célra kellene amatőr szinten.letudnád nekem írni,hogy a "beauty"elnevezésű szettben mik vannak,mert én a képről nem tudom megállapítani,mert nem nagyon értek hozzá.szerinted,ha elmegyek a boltjukba,akkor is csak a 3 szett közül válogathatok?ezeknek jó a minősége?nagyon szépen köszönöm előre is,ha ezekre válaszolsz nekem. :)
2010. nov. 2. 00:00
 23/25 A kérdező kommentje:
lenne még kérdésem:mi a véleményed a karácsony előtti "extra" hétvégi nyitvatartásról,amikor állítólag ajándék ecsetszetteket adnak?valóban így van?hány darabos lehet vajon?bocs,hogy ennyit kérdezek,de te profi vagyén meg nem igazán értek hozzá és meg is szeretnék tanulni "amatőr profi" módon
2010. nov. 2. 00:08
 24/25 anonim ***** válasza:

van a MAC-nál ez a 3 ecsetkészletből választhatsz, 5 ecset. De szerintem elég rafináltan vannak összerakva. Abból az 5-ből 2 hasznos, a többi meg lópikula. Egyébként asszem 15ezer.

Egy darab ecset a Douglas-ban olyan 8ezer ha márkás, igazán minőségű. Ha Douglas-ban akarsz mégis ecsetet, akkor is vannak ezek a "Douglas" ecsetek 2-3-4ezer körül mozognak.

2010. nov. 27. 13:37
 25/25 anonim válasza:
Én is vateráról rendelem a MAC ,,utánzat,, ecsetkészletet... Szerintem, ha nem profi sminkes az ember, akkor totál megéri a 12 db-osért 4000 ft-ot kiadni...
2011. márc. 14. 13:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!