Lányok! Mennyibe kerül egy MAC ecsetkészlet vagy a Douglasban bármilyen jó ecsetkészlet? (fontos, bővebben lent)
Milyet ajánlanál a felsoroltak közül,az mennyibe kerül, hány és milyen ecsetekből áll?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Bőszecsetnél vannak szettek.vannak a sima szettek és a professzionális szettek amibe minden ecset benne van ami 1 prfo sminkesnek kellhet de mivel neked otthoni használathoz kell ezért a sima szettet ajánlom vagy szedd össze magad az ecseteket.van honlapjuk, lehet online rendelni.szerintem jók az ecseteik.
www.boszecset.hu itt megtudod nézni az online katalógust:)remélem segítettem
ha vann még kérdésed akkor írj:)
1 sminkes
van a MAC-nál ez a 3 ecsetkészletből választhatsz, 5 ecset. De szerintem elég rafináltan vannak összerakva. Abból az 5-ből 2 hasznos, a többi meg lópikula. Egyébként asszem 15ezer.
Egy darab ecset a Douglas-ban olyan 8ezer ha márkás, igazán minőségű. Ha Douglas-ban akarsz mégis ecsetet, akkor is vannak ezek a "Douglas" ecsetek 2-3-4ezer körül mozognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!