Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek menyire kínos/...

Szerintetek menyire kínos/ ciki ha egy fiunak/férfinak köldökpiercingje van?

Figyelt kérdés
Kérleg írjatok kor illetve nemet is

ma 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Alkat függő.

Vékony, normál, vagy sportos alkathoz jól néz ki, szerintem tök vagány, tök menő. Lényeg hogy ne legyen pocakos, mert úgy nem mutat jól.

És a piercing se mindegy hogy milyen fajta. Egy csajos szívecskés piercing hülyén néz ki fiún, de egy dupla golyós nagyon menő. De ezen kívül van sok ami jól néz ki, ezt csak példaképpen írtam.

40F

ma 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
hombáros
ma 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem kínos, miért lenne az?

Nekem nagyon bejönnek a köldök piercinges fiúk. <3 :)

Persze ahogy előttem is írták, legyen normális alakja, és akkor nagyon szexi tud lenni. De sajnos nagyon ritkaság még mindig. Összesen egy srácot ismerek akinek van a baráti társaságban.

Fiúk, ne féljetek tőle, ez csak egy kis ékszer, egy kis optikai tuning ami nagyon jól mutat. :)

L28

ma 18:24
 4/7 anonim válasza:
41%
Az hombár
ma 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, viszont nekem egyáltalán nem tetszik.

N39

ma 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Így se vagyok a nők kedvence hát még ha azt meglàtnàk rajtam🤮
ma 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon
ma 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!