Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem lehet általános...

Miért nem lehet általános suliban sminkelni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy csupa fekete meg tus meg ilyen hülyeségek, hanem csak egy nagyon laza smink, ami eltünteti a karikákat, és valamivel jobban érezheti magát az ember. Miért kapnak ennyitől frászt a tanárok?
2008. dec. 31. 14:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
túl fiaal vagy ahhoz hogy általánosba sminkelj még lazán is maradj a nyáriszüneti sminkelésnél
2009. júl. 24. 22:41
 32/39 roxána444 válasza:
hátt én nemtudom h ez h van eztt figyejétek a másik csjnak a füléig kivan húzva a szeme én meg allúra egy kis szemceruza szempilla spirál és már le mosatják .........
2010. aug. 24. 11:02
 33/39 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy így akarnak minket a mai világban arra ösztönözni, hogy nem csak a külsőnk a lényeg. Bár úgy gondolom 8. osztályban már lehet esetleg egy nagyon szolíd smink de erre az a válasz, hogy még egy évet csak tudsz várni. A tény az, hogy tényleg tönkreteszi a bőröd. Gimibe vagy középiskolába pedig majd az lesz a gáz, ha nem sminkeled magad. Végülis minél késöbb kezded el annál késöbb lesz rossz és használt a bőröd.
2010. szept. 6. 17:13
 34/39 anonim ***** válasza:

nálunk szabadott. :OO néha amikor már fent is kihúztuk a szemünk meg volt szemhéjpúder meg ilyen akkor szóltak hogy ne olyan sokat de nemszóltak. ez a 21.század:O

meg ha valaki telenyomja magát alapozóval meg ilyenek. akor az ő dolga. úgy teszi tönkre a fejét ahogy akarja sztem.?DD én is néha használok ha nagyon ronda az arcom:D

2011. jan. 5. 17:50
 35/39 anonim válasza:
Nálunk is szólnak érte.. 8-os vagyok, és az osztályfőnököm be akarta hivatni anyámat meg írni az ellenörzőmbe.. Szeretek sminkelni, de mindig tudom hol a határ.. szval egy kis szájfény, szempillaspirál, meg esetleg alapozó, bár az nagyon ritkán. Viszont érdekes, hogy csak az ofőm szól érte.. Az igazgató ha meglát nemszól semmit, sőt más tanár sem. Mondjuk azon kiakadtam, amikor az egyik 5-es lány megszólalt előttem hogy " nekem tavaly volt piercingem de kivettem mert nemtetszett" ez azért nagyon durva...
2011. jan. 6. 18:22
 36/39 anonim válasza:

A közoktatási törvény kimondja, hogy a tanulók öltözködését, megjelenését NEM lehet szabályozni! Mindenki úgy öltözik ahogy akar, annyi sminket tesz magára amennyit akar stb.

A házirendbe sem tehetnek bele efféle elvárásokat!

Ha netán mégis beletesznek ilyesmit a házirendbe vagy intővel vagy egyéb büntetéssel fenyeget a tanár, föl lehet jelenteni és a tanár bíróság elé kerülhet emberi jogok megsértése miatt!!

Akik pedig ilyet csináltak, hogy "lemosatták" a sminket, az már kimeríti a MEGALÁZÁS nevű bűncselekményt!

Akivel ilyet tett egy tanár az jelentse fel!

A lényeget megismétlem a tanároknak NINCS JOGA MEGTILTANI A SMINKET!

Így van leírva a jogszabályban!

Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a cikket:

[link]

2011. márc. 12. 02:04
 37/39 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy a tàrsadalmunk úgy el van cseszve, ahogy azt el lehet cseszni, de:

1. Azèrt mert gyerek vagy, ès ne haragudj, de kislànyokon (gyakran nőkön is) sminket làtni elèg vicces, inkàbb legyèl àpolt.

2. Hormonhàztartàsilag mèg csak most üt majd be az armageddon, szerintem ne ronts a helyzeten. XD

2016. okt. 3. 01:40
 38/39 anonim ***** válasza:
Vagy szard le mit mondanak és sminkeld ki magad ha meg megkapod hogy mosd le magadrol a vakolatot akkor válaszold normálisan azt a tanárnak hogy "attól mert fiatal vagyok lehet stílusom és amit csinál diszkrimináció"
2020. okt. 26. 00:10
 39/39 anonim ***** válasza:

Mert egy elnyomo komonista rendszer van, egyépként kis korrektor ha jol el van dolgozva szerintem nem veszik észre így azért nem szolhatnak.

Suliba én sminkeltem 7,8 ba sőt 6-osztályban is! De még 5-ként is kis alapozo,szempilla spiral es szajfenyt neha szoval semmi extra csináld.

2020. nov. 20. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!