Miért nem lehet általános suliban sminkelni?
nálunk szabadott. :OO néha amikor már fent is kihúztuk a szemünk meg volt szemhéjpúder meg ilyen akkor szóltak hogy ne olyan sokat de nemszóltak. ez a 21.század:O
meg ha valaki telenyomja magát alapozóval meg ilyenek. akor az ő dolga. úgy teszi tönkre a fejét ahogy akarja sztem.?DD én is néha használok ha nagyon ronda az arcom:D
A közoktatási törvény kimondja, hogy a tanulók öltözködését, megjelenését NEM lehet szabályozni! Mindenki úgy öltözik ahogy akar, annyi sminket tesz magára amennyit akar stb.
A házirendbe sem tehetnek bele efféle elvárásokat!
Ha netán mégis beletesznek ilyesmit a házirendbe vagy intővel vagy egyéb büntetéssel fenyeget a tanár, föl lehet jelenteni és a tanár bíróság elé kerülhet emberi jogok megsértése miatt!!
Akik pedig ilyet csináltak, hogy "lemosatták" a sminket, az már kimeríti a MEGALÁZÁS nevű bűncselekményt!
Akivel ilyet tett egy tanár az jelentse fel!
A lényeget megismétlem a tanároknak NINCS JOGA MEGTILTANI A SMINKET!
Így van leírva a jogszabályban!
Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a cikket:
Tudom, hogy a tàrsadalmunk úgy el van cseszve, ahogy azt el lehet cseszni, de:
1. Azèrt mert gyerek vagy, ès ne haragudj, de kislànyokon (gyakran nőkön is) sminket làtni elèg vicces, inkàbb legyèl àpolt.
2. Hormonhàztartàsilag mèg csak most üt majd be az armageddon, szerintem ne ronts a helyzeten. XD
Mert egy elnyomo komonista rendszer van, egyépként kis korrektor ha jol el van dolgozva szerintem nem veszik észre így azért nem szolhatnak.
Suliba én sminkeltem 7,8 ba sőt 6-osztályban is! De még 5-ként is kis alapozo,szempilla spiral es szajfenyt neha szoval semmi extra csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!