Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem lehet általános...

Miért nem lehet általános suliban sminkelni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy csupa fekete meg tus meg ilyen hülyeségek, hanem csak egy nagyon laza smink, ami eltünteti a karikákat, és valamivel jobban érezheti magát az ember. Miért kapnak ennyitől frászt a tanárok?
2008. dec. 31. 14:29
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
57%
szerintem nem jó ötlet sminkelni magad általános suliban. először is mert még idő előtt tönkre teszed a bőröd vele, aztán meg minek provokálni a tanárokat. amúgy meg ha meg lenne engedve a smink akkor szerinted tényleg mindenki csak azt a laza kencét kenné magára amiről te is írtál? én nem hiszem. sminkelni egyébként azért nem lehet mert még gyerekek vagytok. ennél jobb okot nem tudok. ha tetszeni akarsz valakinek ne a külsőddel próbáld megnyerni és hidd el azzal nem is fogsz senkit komolyabban. szóval azt mondom hogy sminkelni még rengeteg időd van, inkább törődj bele hogy általánosba úgyse fogják megengedni.
2008. dec. 31. 14:51
 2/39 anonim ***** válasza:
72%
Gimnazista lány vagyok, emlékszem nyolcadikban én is fel voltam háborodva ezen. SZOLID smink (szubjektív megítélés alapján) miért ne lenne megengedhető? Nem értetettem. Egyszerű szempillaspirált is lemosatták velünk. Én nem tudok választ adni a kérdésedre, de butaságnak tartom ezt a szabályt. Bevezethetnék, hogy pl. hetedik osztálytól szolid smink, esetleg visszafogott körömfestés engedélyezett legyen. Ha egyszer így érzi valaki jól magát... Manapság amúgy is gyorsan nőnek fel a gyerekek.
2008. dec. 31. 16:04
 3/39 anonim ***** válasza:
77%

szerintem ez butaság, a tanároknak nem azzal kellene foglalkozni, hogy ki sminkeli magát (és egyéb rájuk nem tartozó dolgokkal) persze itt én is csak a visszafogott sminkre gondolok, és nem a 8 meg nem tudom hány évesekre (mert ők tényleg ne sminkeljék magukat :) )

amúgy a válaszom a kérdésre: ezt csak egy tanár tudhatja :) [ha tudja...], a véleményem pedig feljebb olvasható ;)

2008. dec. 31. 16:07
 4/39 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk lehet, de én mégsem sminkelem magam. :D Az osztálytársaim mindig ki vannak mázolva, hát mit ne mondjak, elég hülyén néznek ki tesi óra után ;)
2009. jan. 1. 13:43
 5/39 anonim válasza:
85%
Az én osztályfőnököm mindig azt csinálta, ha meglátta hogy labelloval bekenjük a szánkat és egy kicsi színe van lemosatta.. a barátnőm szemén véletlen egy kis szempilla festék maradt és addig mosatta még piros nem lett a szeme.. aztán új osztályfőnököt kaptunk és ő nem szól bele, ő azt mondta nem érdekli az ilyen.. Körömlakkért se szól..
2009. jan. 1. 13:55
 6/39 anonim ***** válasza:
56%
azért mert a 11-12-13-14 évesek gyerekek és egy kislány ne sminkelje magát..egyébként nevetséges is ha egy kiscsaj sminkeli magát.Nem lesz tőle felnőttebb
2009. jan. 1. 14:07
 7/39 anonim válasza:
81%
Igen ez szerintem is butaság.egy kis szempillaspirál meg sem látszik begyöpösödött tanárok nem engedik ez butaság
2009. jan. 1. 18:40
 8/39 anonim ***** válasza:
32%
Azt kéne agyonverni aki ezt a szabályt kitalálta (pl.igazgatót)... A lányom 14éves, mégis van műkörme és általánosba jár.. Szerintem sokkal szebb mintha rágná, mert Ő amugy rágja, és ezért mindig viszem körmöshöz. Sőt! Alapozót is veszek neki, meg szempillaspirált, és szemhélypúdert.. Szerintem egy nő legyen nőies ésminkelje magát. Egyszer szólt be az osztályfőnök a magassarkú csizmájára hogy kurv@s.. Meg is bánta. Idióta ez az oktatási rendszer.
2009. jan. 1. 19:06
 9/39 anonim ***** válasza:
65%

Tudod, utolsó, az oktatási rendszer nem azért szar, hanem azért, mert tönkre lett téve.

az oktatás színvonalának semmi köze ahhoz hogy vannak normálisan gondolkozó tanárok, és felemelik a hangjukat, hogy 12-13-14 évesek mázolják magukat, és ehhez még szülői támogatást is kapnak, ahogy a mellékelt ábra mutatja. ebben a korban nem kell sminkelni. szocális szempontból nézve a dolgot, miért jó az a gyereknek, ha koravénné válik? egészségügyi szempontból meg minek kenje magára azt a sok vegyszert magára idő elött? egy 14 éves kislány meg miért kéne hogy magas sarkú csizmát viseljen?

én ennyi idősen nem sminkeltem, de felnőttként se viszem túlzásba. a szilveszteri sminkem arcpirosítóból, szemspirálból és széjfényből állt. és ettől én ugyanúgy nő vagyok.

2009. jan. 1. 19:21
 10/39 anonim ***** válasza:
69%

Nálnuk lehet sminkelni és én ezt ki is használom.Van akinek a smink nem csak egy mindennapos művelet.A sminkelés is egyfajta önkifejezés,művészet.Persze nem azt mondom hogy 5. osztályban már arcpirosító,alapozó,szemhéjfesték nyugodtan használahtó.

Azt meg hogy a tanárok nem odaillőnek gondolják a sminket, istenem...

2009. jan. 1. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!