Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem lehet általános...

Miért nem lehet általános suliban sminkelni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy csupa fekete meg tus meg ilyen hülyeségek, hanem csak egy nagyon laza smink, ami eltünteti a karikákat, és valamivel jobban érezheti magát az ember. Miért kapnak ennyitől frászt a tanárok?
2008. dec. 31. 14:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

de néha elmegyek :D

és látják.

2009. jan. 28. 15:42
 22/39 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszadót nem értem XD
2009. jan. 28. 18:36
 23/39 anonim ***** válasza:
89%
Én ofőm anno sminklemosóval razziázott... xD Amúgy szerintem ha 14évesen karikás a szemed, az nem jó jel, és ezen nem a smink fog segíteni. Amúgy meg azért nem lehet, mert ha a "nagyoknak" megengedik, a kis alsósoknak nem tudod megmagyarázni, hogy nekik nem szabad. És mostanában elborzadva figyelem, hogy a 13évesek hogy ki vannak mázolva... nevetségesek!
2009. jún. 17. 13:51
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Én most ballagtam nyolcadikból, és mindig volt rajtam minimális smink (korrektor, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, néha szemhéjpúder), meg még pár lányon. Az első félévben hatalmas hiszti volt belőle, de megegyezés lett a vége. Amíg továbbra is rendesen tanulunk, a szoknya alatt van rajtunk bugyi (előfordult pár emberrel, hogy nem volt...), stb., addig nem lesz tiltva. Szerintem a gimiben is ezt fogom csinálni.
2009. júl. 17. 09:32
 25/39 anonim ***** válasza:
én sminkeltem magam akkor... és anniyra nem keveset...:) amugy a tanárok NEEM szólhatnak bele. se abba, h mibe vagy. ez így van jogilag.. augy nyugodtan sminkelj.. van pár begyöpösödött vén szőröslábú banya tanár, aki szol:D lekell szarni... ha ezért ki.ba.sz veled akk meg hajrá neki:D
2009. júl. 23. 23:19
 26/39 anonim ***** válasza:
az ofim abba beleköt ha átláccó körömlakkot használok..pedig aztszoktam meg szemceruza..estetleg szempillaspirál(csakazért mert szép hosszuak a szempilláim és tök kicsinek tünnek)
2009. júl. 24. 02:53
 27/39 anonim válasza:

azért mert azok a tanárok akik ált.ban tanítanak,azok általában régimódiak.

nem veszik észre h nem vagy már kis szaros....

a régi időkhöz vannak szokva

2009. júl. 24. 09:47
 28/39 anonim ***** válasza:

Én egyszer vtam színházban a pasimmal, és kihúztam a szememet... Ez szombaton volt.... Aztán nem bírtam rendesen leszedni és látszódott, erre az egyik tanár behívott az igazgatóiba h miért van "kifestve" a szemem? közben az igazgató meg nem is figyelt rá meg semmi, azt mondta ha nekem jó ez így akkor maradjon... Végre már elballagtam abból a sulibóól!

15/L

2009. júl. 24. 13:01
 29/39 anonim ***** válasza:

Nálunk azt mondta a tanárnő,hogy bármit lehet.Lehet fekete vagy piros körmökkel kék vagy akármilyen színű sminkkel suliba jönni,de az ízlés határain belül.Engem mondott példának(nyári szünet után volt ez közvetlen az első 1-2 napba a suliban,akkor fekete körmöm volt neonzöld kettőskereszt jellel,ez volt 6.-ban,most meek hetedikbe),úgyhogy nálunk lehet.

Hajat festetni is lehet,egyik osztálytársam a barna haját feketére festette,piros,zöld,kék,narancs színű csíkokkal,nem szóltak érte.Most én is festettem bele pink csíkokat és voltam sulis táborban,de ott se szóltak a tanárok.Fiúknál meg most az a divat hogy szőke csíkokat csináltatnak a hajukba!Nem szólnak ezért,se úgyhogy nálunk elég lazák a tanárok!

2009. júl. 24. 17:34
 30/39 anonim ***** válasza:
uhu még mikor általános voltam úgy kb 7ikbe kezödött kiszedtem a szemöldökömet és fesetem a körmöm és beszólt a tanárok főleg a szemöldökom miatt ..basszus mi köze van hozzá szemcsimmel XD
2009. júl. 24. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!