Nem arra gondolok, hogy csupa fekete meg tus meg ilyen hülyeségek, hanem csak egy nagyon laza smink, ami eltünteti a karikákat, és valamivel jobban érezheti magát az ember. Miért kapnak ennyitől frászt a tanárok?
Én ofőm anno sminklemosóval razziázott... xD Amúgy szerintem ha 14évesen karikás a szemed, az nem jó jel, és ezen nem a smink fog segíteni. Amúgy meg azért nem lehet, mert ha a "nagyoknak" megengedik, a kis alsósoknak nem tudod megmagyarázni, hogy nekik nem szabad. És mostanában elborzadva figyelem, hogy a 13évesek hogy ki vannak mázolva... nevetségesek!
2009. jún. 17. 13:51
24/39 anonim válasza:
Én most ballagtam nyolcadikból, és mindig volt rajtam minimális smink (korrektor, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, néha szemhéjpúder), meg még pár lányon. Az első félévben hatalmas hiszti volt belőle, de megegyezés lett a vége. Amíg továbbra is rendesen tanulunk, a szoknya alatt van rajtunk bugyi (előfordult pár emberrel, hogy nem volt...), stb., addig nem lesz tiltva. Szerintem a gimiben is ezt fogom csinálni.
2009. júl. 17. 09:32
25/39 anonim válasza:
én sminkeltem magam akkor... és anniyra nem keveset...:) amugy a tanárok NEEM szólhatnak bele. se abba, h mibe vagy. ez így van jogilag.. augy nyugodtan sminkelj.. van pár begyöpösödött vén szőröslábú banya tanár, aki szol:D lekell szarni... ha ezért ki.ba.sz veled akk meg hajrá neki:D
2009. júl. 23. 23:19
26/39 anonim válasza:
az ofim abba beleköt ha átláccó körömlakkot használok..pedig aztszoktam meg szemceruza..estetleg szempillaspirál(csakazért mert szép hosszuak a szempilláim és tök kicsinek tünnek)
2009. júl. 24. 02:53
27/39 anonim válasza:
azért mert azok a tanárok akik ált.ban tanítanak,azok általában régimódiak.
nem veszik észre h nem vagy már kis szaros....
a régi időkhöz vannak szokva
2009. júl. 24. 09:47
28/39 anonim válasza:
Én egyszer vtam színházban a pasimmal, és kihúztam a szememet... Ez szombaton volt.... Aztán nem bírtam rendesen leszedni és látszódott, erre az egyik tanár behívott az igazgatóiba h miért van "kifestve" a szemem? közben az igazgató meg nem is figyelt rá meg semmi, azt mondta ha nekem jó ez így akkor maradjon... Végre már elballagtam abból a sulibóól!
15/L
2009. júl. 24. 13:01
29/39 anonim válasza:
Nálunk azt mondta a tanárnő,hogy bármit lehet.Lehet fekete vagy piros körmökkel kék vagy akármilyen színű sminkkel suliba jönni,de az ízlés határain belül.Engem mondott példának(nyári szünet után volt ez közvetlen az első 1-2 napba a suliban,akkor fekete körmöm volt neonzöld kettőskereszt jellel,ez volt 6.-ban,most meek hetedikbe),úgyhogy nálunk lehet.
Hajat festetni is lehet,egyik osztálytársam a barna haját feketére festette,piros,zöld,kék,narancs színű csíkokkal,nem szóltak érte.Most én is festettem bele pink csíkokat és voltam sulis táborban,de ott se szóltak a tanárok.Fiúknál meg most az a divat hogy szőke csíkokat csináltatnak a hajukba!Nem szólnak ezért,se úgyhogy nálunk elég lazák a tanárok!
2009. júl. 24. 17:34
30/39 anonim válasza:
uhu még mikor általános voltam úgy kb 7ikbe kezödött kiszedtem a szemöldökömet és fesetem a körmöm és beszólt a tanárok főleg a szemöldökom miatt ..basszus mi köze van hozzá szemcsimmel XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!