Miért nem lehet általános suliban sminkelni?
Református általános iskolába járok.
Fekete körmök, fekete szemek..
Mond meg a tanárnak hogy te nem fogod lemosni.
[Egyébként magyar tanár mindig azt mondja hogy 1 nap elveszlik a gyerekkorból.:'( szűrnyű..-.-]
Az hogy sminkeli magát valaki vagy sem, nem a tanár dolga eldönteni.
Ha egy általános iskolás sminkeli magát , de jól tanul és nem a fiú wc ben tűnik el a szünetekben akkor nincs ott probléma.
Ezek a kiscsibék még próbálkoznak, úgy is később fogják megtanulni, hogy mennyi és mi amitől ők maguk lesznek.
Hagyni kell őket, persze normális keretek között. Tűzpiros hosszú műkörmök azért durvák. És erősíteni bennük, hogy a sminktől nem lesznek jobbak, ha amellett üresfejű libának tartják őket.
A kettőt egyensúlyban kell tartani: szép és okos / okos és szép.
az igaz hogy gáz ha már 5-ben kivan festve egy kiscsaj és megjátsza magát de ez hülyeség hogyha még 7-ben se engedik:S
nálunk mondjuk mindent engednek szerencsére:D(mégse egy ilyen tahófalvi suli)
és legalább mindenki jólérzi magát a bőrében
most a tanárnak miért lenne jó hogyha a diákja feszélyezve érzi magát mert nincs pl. kihúzva a szeme:Snem értem
de szerencsére nálunk nincs ilyen probléma
néha az igazgató szól hogy nem kéne sminkelni meg stb így a szünetekben ahol mindenki hallja hogy ő szól, de órán még egyszer se szól:):Dszal ennyi:D
bocsi válaszolni lehetetlen:S
01-02 17:12-es vagyok.
amugy egy kis korrektor,alapozo a pattanásos bőre simán megengedet főleg,hogy ilyenkorban elég pattanásos a bőrünk,és ez még elfogadható lenne hiszen az alapozo nem látszik:)
én 13 éves vagyok,de suliban nem sminkelem ki magamat!!!
de 3csaj kiszokta magát,de a tanár nem szól nekik semmit!
én csak amugy itthonra szoktam sminkelni magamat!!
alapozó,szájfény,szempillaspirál...asszem még ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!