Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem lehet általános...

Miért nem lehet általános suliban sminkelni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy csupa fekete meg tus meg ilyen hülyeségek, hanem csak egy nagyon laza smink, ami eltünteti a karikákat, és valamivel jobban érezheti magát az ember. Miért kapnak ennyitől frászt a tanárok?
2008. dec. 31. 14:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
52%

Református általános iskolába járok.

Fekete körmök, fekete szemek..

Mond meg a tanárnak hogy te nem fogod lemosni.

[Egyébként magyar tanár mindig azt mondja hogy 1 nap elveszlik a gyerekkorból.:'( szűrnyű..-.-]

2009. jan. 1. 23:24
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

Az hogy sminkeli magát valaki vagy sem, nem a tanár dolga eldönteni.

Ha egy általános iskolás sminkeli magát , de jól tanul és nem a fiú wc ben tűnik el a szünetekben akkor nincs ott probléma.

Ezek a kiscsibék még próbálkoznak, úgy is később fogják megtanulni, hogy mennyi és mi amitől ők maguk lesznek.

Hagyni kell őket, persze normális keretek között. Tűzpiros hosszú műkörmök azért durvák. És erősíteni bennük, hogy a sminktől nem lesznek jobbak, ha amellett üresfejű libának tartják őket.

A kettőt egyensúlyban kell tartani: szép és okos / okos és szép.

2009. jan. 1. 23:43
 13/39 anonim ***** válasza:
84%
én 14éves vok.tavaly 2osztálytársam ki volt festve egy kis szempillaspirály alapozó ennyi...és ofő hazaküldte,hogy mossák le erre ők ugy válaszoltak hogy nem jöttek vissza...azóta nem szól érte:)mostmár szinte minden lány festi magát.mondjuk én kb. havonta (más alkalmakat is beleszámítva) kb. 5-6x festem magam.és ha tudom hogy már nem megyek sehova leszedem:)otthon minek legyek kifestve:D
2009. jan. 2. 17:12
 14/39 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert a mai gyerek AZT HISZIK, hogy gyorsabban felnőnek, és valahogy utalni kell arra, hogy ez nem így van.
2009. jan. 3. 12:02
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban csak karikákról van szó, akkor egy kis korrektor még nem akkora tragédia.
2009. jan. 4. 15:47
 16/39 anonim ***** válasza:
26%

az igaz hogy gáz ha már 5-ben kivan festve egy kiscsaj és megjátsza magát de ez hülyeség hogyha még 7-ben se engedik:S

nálunk mondjuk mindent engednek szerencsére:D(mégse egy ilyen tahófalvi suli)

és legalább mindenki jólérzi magát a bőrében

most a tanárnak miért lenne jó hogyha a diákja feszélyezve érzi magát mert nincs pl. kihúzva a szeme:Snem értem

de szerencsére nálunk nincs ilyen probléma

néha az igazgató szól hogy nem kéne sminkelni meg stb így a szünetekben ahol mindenki hallja hogy ő szól, de órán még egyszer se szól:):Dszal ennyi:D

bocsi válaszolni lehetetlen:S

2009. jan. 5. 15:10
 17/39 anonim ***** válasza:
62%

01-02 17:12-es vagyok.

amugy egy kis korrektor,alapozo a pattanásos bőre simán megengedet főleg,hogy ilyenkorban elég pattanásos a bőrünk,és ez még elfogadható lenne hiszen az alapozo nem látszik:)

2009. jan. 5. 19:39
 18/39 anonim ***** válasza:
49%

én 13 éves vagyok,de suliban nem sminkelem ki magamat!!!

de 3csaj kiszokta magát,de a tanár nem szól nekik semmit!

én csak amugy itthonra szoktam sminkelni magamat!!

alapozó,szájfény,szempillaspirál...asszem még ennyit!

2009. jan. 5. 21:16
 19/39 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó: már ne is haragudj meg, de otthonra miért sminkelsz, hogyha úgyse látja senki??
2009. jan. 5. 21:46
 20/39 anonim ***** válasza:
76%
Az általános iskolások foglalkozzanak csak a tanulással, mi a francnak festené magát egy gyerek. Csak ne akarjon senkinek se tetszeni, nézze csak a matek könyvet a pasik helyett. Lesz még elég időd pasizni meg festegetni magad, de az alapokat amiket az iskolában kapod, azt nem lehet egyszerűen pótolni
2009. jan. 7. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!