Lányok! Ti hogy festitek magatokat suliba?
Figyelt kérdés
részletesen lécci :p2010. okt. 4. 21:37
11/14 anonim válasza:
igen=)
szemcerka
néha csillogós szemhéjpúder
púder
néha alapozó de azt télleg nagyon ritkán
labello xD
12/14 anonim válasza:
ja meg szempilla spirál:D a pirosító is ritka
13/14 anonim válasza:
én mindig sminkelem magam,de nagyon lightosan
1.alapozás
2.korrektor
3.púder
majd a lorealnak vannak ilyen trio szemhéjpúderje,abba van egy természetes egy matt barna meg egy sötétbarna.
a természetest felviszem az egész szemhéjamra,a matt barnával sötétítem a v vonalat,a sötét barnát meg alulra viszem fel.
pirosító+spirál.
annyira szeretem ezt a mindennapi sminkem :) annyira természetes de mégis kiemeli a szemem.
én például nem szeretem kihúzni a szemem feketével suliba.nekem az már túl sok.
14/14 anonim válasza:
alapozó, korrektor, púder, mert sajnos elég rossz minőségű a bőröm, alul félig kihúzom feketével, felül lila mono vagy lila átmenetes szemhéjpúder, esetleg fekete tus. utána fekete spirál, és színezett ajakbalzsam vagy szájfény. néha-néha pirosítót is teszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!