Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rockerek! Ti hogyan festitek...

Rockerek! Ti hogyan festitek magatokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

Én így valahogy :)

2011. márc. 6. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Valami ilyesmi. Mikor hogyan sikerül.

2011. márc. 6. 20:58
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 7. 15:40
 4/11 anonim válasza:
sehogy, mert nincs értelme.. azért festik sokan magukat, mert azt hiszik h attól "igazi rockerek" lesznek..
2011. márc. 10. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:

14:00:

Hülye vagy bameg. Nyilván a rocker identitás hitelesen belüről kezdődik, de van ennek egy külső megnyilvánulása is. Mindig is volt.

Mindenki olyan zenét hallgat amilen tetszik neki, de a szubkultúrális hovatartozás mellét van egy tipikus szexideál is. lemehetsz kocsmázni szolibarnán-platinaszőkén-flitteres pink topban, de egy rocker csaj nem igazán így érzi magát szépnek. Attól hogy egy eltérő szépségideált igyekszik elérni még nem lesz igazibb semmi. Csak kiemeli azokat a vonásokat amiket előnyben részesít az illető.

Ilyen alapon semmi értelme a sminkelésnek úgy általában? Igazából nem leszel jobb nő tőle... Vagy mi értelme borotválkozni? igazából szőrös maradsz...

Egyszerűen mert jólesik. Nem akarok senki másnak megfelelni, egyszerűen nekem így tetszik.

2011. márc. 10. 20:57
 6/11 anonim válasza:
olajfestekkel, jo vastagon.
2011. márc. 11. 18:17
 7/11 A kérdező kommentje:
szerintem minegyikőtöknek igaza van vmennyire. na mind1. azért köszi :)
2011. márc. 12. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Különösen az olajfestékesnek.
2011. márc. 12. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:
én meg nem tudom megnyitni a képeket...de mikor huszonéves voltam, sehogy se festettem magam, most meg attól függ, hogy hova megyek. de akkor se festem magam se gót lánynak, se semmi extra, harmincon felül már baromira nem számít. a zene megmaradt, a barátok tudják, a külsőség meg kit érdekel? ez csak olyan tini és huszonévesek elején számít.
2011. márc. 13. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Na és a Black metal bandák arc festése?
2011. márc. 19. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!