Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti hogy festitek...

Lányok! Ti hogy festitek magatokat suliba?

Figyelt kérdés
részletesen lécci :p
2010. okt. 4. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Igen:) Mindig.

De szolídan, mert lemosatják, ha nagyon feltűnő:S

Alapozó, csontosítok, szempillaspirál, és ritkán ki is húzom a szemem:) Szerintem nem viszem túlzásba és nem túl feltűnő, de úgy nem megyek ki az utcára, hogy nem tetszik magamnak amit látok;) Van önkritikám és tudod, szerintem egy igényes nő odafigyel arra, hogy mindig szép legyen az arca:)

Cupp cupp

17/L

2010. okt. 4. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Én egyetemre járok, és nem minden nap sminkelek, mert rettenet érzékeny a bőröm. Egyébként ha sminkelek, akkor ált. ez van:

-alapozás, korrektor

-vmi natúr, világos, nem túl feltűnő színű szemhéjpúder... ha esetleg több időm van, akkor színátmenetes, de egyik szín sem túl sötét vagy rikító

-néha alul kihúzom barna szemceruzával

-szempillaspirál

-szájfény/rúzs/ajakbalzsam

+néha pirosító nagyon halványan

(bár néha csak egy szájfényt dobok fel, ha sietek)

21/l

2010. okt. 4. 23:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Én elég erősen festem magam :)

Színes smink mindig.többszínű.izéléses.nem összekapkodott sminket készítek..

alapozó korrektor púder...szemfestékek..szempilla spirál.ajakbalzsam:)

Te hogy szoktad magad?

2010. okt. 5. 00:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Sehogy... Mert megtehetem... xD Egóóóó! :D

20/L

2010. okt. 5. 12:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Míg gimibe jártam nagyon nem tudtam mi áll jól és mindig erősen festettem magam, mert azt hittem attól leszek szép. Később rájöttem, hogy a kevesebb több. Mostanában pl. csak alapozót használok és szempillaspirált, és sokan meg is jegyezték, hogy nagyon szép így az összehatás.

21/L

2010. okt. 5. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:

én ugyan már nem suliba járok, 26 éves vagyok, de kb. 19 éves korom óta így festem magamat:

1. előszöris letisztítom az arcomat

2. felrakom az alapozót

3. rá egy kis púder, hogy matt legyen a bőröm

4. fekete szemhéjtussal kihúzom a szememet alul és felül is kleopátrásan (eleve ilyen a stílusom, hajam meg minden)

5. amilyen ruha van rajtam aznap ahhoz egyező színű szemhéjfestéket kenek fel (a szemhéjam aljára sötétebbet, tetejére világosabb árnyalatot és ezekből még kicsit alulra is kenek, hogy tartósabbá tegyem a szemem kihúzását)

6. fekete szempillaspirállal kifestem a szempilláimat több rétegben

7. a számat a szemhéjfestékem színéhez illő rúzzsal kenem ki

Pirosítót ritkán használok, a szemöldökömet is szoktam igazítani, amúgy ki van feketére tetoválva, de nem túl vékonyra, viszont muszáj rámennem még tussal, mert különben szürkének látszik, olyan világos.

2010. okt. 5. 14:48
 7/14 anonim ***** válasza:

hátt suliba nem szoktam de amúgy:

kőpúderes alapozó vagy néha folyékony ha van valami eltántetni való akkor korrektor.

szempillaspirál, szemceruza, csillámlós ajakápoló vagy csak sima ajakápoló

2010. okt. 5. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Korrektor,alapozó,szempillaspirál. Nem szeretem,ha több smink van rajtam :)

15/L

2010. okt. 6. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Én barna szemceruzával kihúzom a szemöldökömet.Fekeet szemceruzával kihuzom a szememet de ugy hogy ahogy kifelé haladok egyre vastagabb legyen a vonal(igy olyan macskás lesz:D) és alapozó.púder,Számra meg átlátszó vagy babarózsaszín rúzs,szájfény
2010. okt. 6. 18:16
 10/14 OliaTIRA ***** válasza:
elso: mi az hogy lemosatjak? hagy dontsem mar el en./szemceruza.szempillaspiral.fekete vagy lila szemhejpuder. ugyan mar befejeztem a sulit. 18/L
2010. okt. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!