Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ferfiak, akarjatok latni...

Ferfiak, akarjatok latni hogyan keszul a termeszetes smink amivel azt hiszitek nincs a nőn smink?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 22. 07:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik tényleg nem látják. Lakótársam megkérdezte minek sminkeltem, ha megyek aludni. Hát nem is sminkeltem :D Párom öccse meg mondta, hogy na most mehetek lemosni a sminkem. Ekkor sem volt rajtam egy gramm se :D

Szerintem azért a videóba a csajon látszik valamennyire, hogy azért van rajta. Van aki jobban láthatatlanul csinálja.

2023. jan. 22. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép arca van a lánynak smink nélkül is, ilyen böröm lenne de jó lenne. Igaz nem vagyok férfi de én imádok sminkelni és értek is hozzá ez teljesen szolid igényes smink.

Akinek ez sok xD na szivesen megmutatnám mi a sok...

Szerintem azok a "férfiak" ócsárolják halálra az ilyen nőket akik titkon szeretnének ilyen nőket csak nem kaphatják meg.

Nekem a hétköznapi sminkem is hasonló azt hozzátéve hogy imádom a highlitert meg a cicás tust :) és érdekes sok dicséretet kaptam hogy jól áll, meg szépen csinálom. Ha egy pali beszólna hogy vakolat akkor is meg fogom csinálni mert tetszik és nem neki csinálom.

2023. jan. 27. 01:11
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Azért nem kell hülyének nézni a férfiakat sem. Ha van az emberen festék,az mindig látszik. Az én viszonylag dús szemöldökömbe bele van tetoválva,hogy szebb legyen a formája. Még ez is látszik közelről.

Én amúgy nem sminkelem a bőrömet egyáltalán,szerintem undorító,amikor megül a pórusokban a homlokodtól a nyakadig.

2023. jan. 27. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Erre tényleg van, aki azt hiszi, hogy nincs rajta smink? 🤔

Még videón is simán az a kategória, akit már úgy szólítasz meg, hogy "bocsi, tudtad, hogy maradt egy kis arc a sminked mögött?".

Élőben meg általában még észrevehetőbb.

Szóval a kérdésre válaszolva, igen, szeretném látni, hogy hogyan készül a természetes smink, amivel azt hisszük nincs a nőn smink, de továbbra is várom a linket. 😅

2023. nov. 7. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező fogyatékosnak néz minket. Hát a vak is látja, hogy ez smink.
2023. nov. 8. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!