Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis smink vagy inkább természetesség?
Szerintem a szájfény zavarja a fiúkat,pláne amelyik ragad.:S
Egy kis laza smink(spirál,szemceruza)meg téged is magabiztosabbá tesz szerintem!
Szia!
Szerintem ne sminkeld ki magad nagyon,elég ha csak szempillaspirált használsz,a szájfény elkenődhet,a púder ilyen melegbe nem jó,a szemceruza is fölösleg az is ilyen melegbe elkenődhet,és mindig csak arra fogsz gondolni a randin hogy milyen a sminked,nem-e kenődött el...Meg ne azt szeresse benned hogy agyónra sminkeled magad,hanem olyannak szeressen amilyen igazából vagy.Inkább arra figyelj hogy jó illatod legyen,ne legyen izzadság szagod.Egy jó parfüm csodákra képes!!
Sok sikert és érezd jól magad!!!
Pussz :-)
Előző:
Mi sem azt mondtuk neki, h agyonra sminkelje magát:D:D
plusz ez mióta minősül annak?:))
Szempilla, szájfény nem zavaró, sőt, még a szemhéjfesték se, ha nem valami erős árnyalat, de az alapozótól engem pl a hideg ráz...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!