Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy ilyen lánynak a mai "műbb" szépségek mellett?
2013. szept. 4. 11:20
2/40 anonim válasza:
Szerintem simán nem mindenki a müt szereti azért mert az az uj divat attol még az eredetiség sokkal értékesebb szebb lehet :)
3/40 anonim válasza:
Hat ezeken a kepeken o is eleg "mu" mar nem azert...
5/40 anonim válasza:
Azt hittem, valami kis visszafogott cuki módon mosolygó lányka lesz a képen, de elég mű ez is... :S
6/40 anonim válasza:
Legalábbis az első sminkelt képen. A másodikon már jó.
7/40 anonim válasza:
Mi az, hogy mű? :DD Én még nem láttam egy nem igazi nőt se. Egyébként a képen lévő csaj nekem bejön, de a kérdést még mindig nem értem.
10/40 anonim válasza:
Nálam nyertél!
Aki helyetted egy pumpált szájú varrott hajú misspitschát választ az jó hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!