Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélye egy ilyen lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye egy ilyen lánynak a mai "műbb" szépségek mellett?

Figyelt kérdés
[link] [link] [link]

2013. szept. 4. 11:20
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Igaz, az elso kep helyett valoban valaszthattam volna masikat, ott eleg eros a sminkem (unnep miatt). De egyebkent a kerdes arra vonatkozik, hogy egy lany lehet-e vonzo implantatum, hajfestek, szolarium, rengeteg festek stb nelkul? Mert manapsag a kornyezetemben szinte mindenki ezekkel el, szoval elbizonytalanodtam.
2013. szept. 4. 11:32
 12/40 AeonFLUX ***** válasza:
100%
Lehet
2013. szept. 4. 11:35
 13/40 anonim ***** válasza:
70%
Te is elég mű vagy, szóval igen.
2013. szept. 4. 11:43
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik képen meglehetősen tetszetős vagy, látszik, hogy a természet bőkezűen megáldott a női idomok terén, szóval neked nincs is szükséged semmiféle implantátumra. Az ismerőseimnek meg meglehetősen kis százaléka rendelkezik bármiféle módosítással (gyakorlatilag egyet sem ismerek, még csak szilikon mellűt sem), tehát nálam nyertél tárcsás mosógépet.
2013. szept. 4. 11:47
 15/40 anonim ***** válasza:

Ha Kedd szépe vagy, miért kérdezel ilyent? Csak is dicsekvésből. Tehát a kérdésed kamu.

[link]

2013. szept. 4. 11:52
 16/40 A kérdező kommentje:
nem kamu a kerdes, az a kedd szepe semmit nem jelent. a valo eletben egyszeruen azt tapasztalom, hogy nepszerubbek a masik tipusu lanyok.
2013. szept. 4. 11:55
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
kicsit vastag a szád, de amúgy vállalható vagy :D
2013. szept. 4. 11:58
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen megfelel ez a lány, (valószínűleg te) a mai szépségideálnak, a "mű" nők meg engem kifejezetten taszítanak, majd meg mutatom talán egyszer hogy milyen kinézete van annak, akibe most vagyok bele habarodva, és akinek nem én vagyok a pasija...

Egyébként az elsőn szép vagy, de a második sokkal emberibb, azon jobban tetszel.

2013. szept. 4. 11:59
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora csöcsökkel? Nem is kérdés.
2013. szept. 4. 12:06
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én mindig is népszerű voltam a lányok körében, rengeteg tökéletes testű, agyonsminkelt műnő környékezett már meg... ezzel szemben a barátnőm visszafogottan sminkel, elegánsan öltözik, mindig csinos, de sose közönséges. Nincs rajta semmi mű, a mellei kifejezetten kicsik, és képzeld, mégis a legtöbb férfi tátott szájjal bámulja, én pedig őt látom a legvonzóbb nőnek.

Bármi mű dolog csak ronthatna rajta. Na de ehhez hozzátartozik, hogy ő aztán bármilyen csúnya külsővel is népszerű lenne, ugyanis nagyon ritka a lányok közt az, aki ilyen egyéniséggel rendelkezne, mint ő. :)

Szóval erre érdemesebb gyúrni. A jó külső nagyon sok lánynak megvan, ez önmagában nem nagy érték...

2013. szept. 4. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!