Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a fiúk nem jön be nekik a sok műp*na. Aztán a gyakorlat nem ezt mutatja. Mégis miért?
Miért kamuznak?
Azt mondják, nem jön be nekik a műcsaj, a szolizás, szemöldöktetoválás, sminkelés, tükörbe p*csitás, a behajolós képek Facen, a szűk farmer, kilógó tanga, ribancos, csücsörítós képek, egyenesen gáznak tartják...
Aztán mégis azt látom, hogy van 1-2 ilyen ismerős, aki ezeket csinálja, és 2 hetente mással járnak.
A facen 200an lájkolnak egy ilyen tükörbe pózolós képüket, oda írják, hogy "de cuki vagy, jól nézel ki, szép vagy!"
Aztán az arcuk olyan mintha műanyagból lenne. A smink, a szemöldök, a haj. Mint egy baba olyan a fejük...
Azt mondják gáz ha ennyire mű egy lány...
Az ismerősöktől meg mégis azt hallom, hogy "hű, bazze, de megb*sznám! Elvinném egy körre!"...
Aztán mégis csorgatják utánuk a nyálukat.
Komolyan minek kell kamuzni?
Én nem mondom!!!
Nekem bejön a "túlzott igényesség"!
38f.
aham...
szóval te 2 hetente új pasit akarsz?
jó akarsz lenni "egy körre"?
most nem azért,de szerinted komolyan veszi öket bárki is?
ezt lányként mondom... érdekes... nekem nem kell pucsítanom, meg kirakni a mellem, hogy észrevegyenek, és így is bejövök idösebbeknek is... szimpla kedvességgel
"aham...
szóval te 2 hetente új pasit akarsz?
jó akarsz lenni "egy körre"?
"
Ehh, férfiként? :D Kössz nem!
Nem, csak nem értem. Csorgatják itt a haverjaim ezekre a lányokra a nyálukat, közben meg azt hallom, hogy milyen gázul néz ki egyik-másik lány feje...
Érhetetlen...
Hát nekem rohadtul nem jön be...
A sok smink csak rondít, a kacsaszáj csúnya, a kiszedett szemöldök undorító...
Viszont! Így is lehet ennek ellenére szép vagy szexi egy lány. És a személyisége is lehet még ettől jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!