Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan gyakorlat ami segít abban hogy ne akarjak szexelni se önkielégíteni?
Vezesd le máshol az energiáidat, mondjuk sporttal.
Amúgy miért nem akarsz? Tök természetes dolog. Vallási okokból? De azt ugye tudod, hogy nem vakulsz meg. XD
jahh a sport nagyon jó dolog!
nekem si bejött, pedig hiddel hogy nem könnyű!
futok, úszok, országuti biciklizek, focizok, kondizok, próbálom minden percemet lekötni, hogy ne legyen időőm iyleneken agyalni.
ha hiszed ha nem, egy hónapig kibírtam rárántás, ill dugás nélkül.
A napokba estem bűnbe, mikor csajommal pettingeltünk, hazaértem, nah és akkor nem bírtam ki....:(
szal ennyi volt a rekordnak...de sebaj, 7 vége már dugásgyanús, rem összejön....:D
Van kémiai kasztráció. De azt csak olyanoknak adják akiket nemi erőszakért és/vagy pedofíliáért ítélnek el.
Depresszió, étkezési zavarok, túlzásba vitt sport is okozhat ilyesmit, de nem túl egészséges. Kb olyan mint amikor egy nőnek leáll a menstruációja a nem megfelelő életvitel miatt.
És hol itt a probléma? Nem esett jól? Bűntudatod van?
Miért baj az ha unalomból maszturbálsz? Nem ártassz vele senkinek.
Megmondom őszintén én is nő vagyok, én is szoktam majdnem minden nap... és nem érzem rosszul magam miatta. Miért is kéne?
Aki maszturbál, az jobban megismeri a teste működését (ez mindenkinél egyedi), így parnerrel is jobban fog menni a szex mert tudod hogy hova és hogyan nyúlj, és ezt az információt megoszthatod a partnereddel.
Alhasi görcsök esetében az orgazmus kiválló görcsoldó... jobb mintha pirulákat ennél. Javítja a vérellátást. Endorfint termel... olyan mintha csokit ennél csak egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!