Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önkielégítés? Kérdésem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkielégítés? Kérdésem a következő. Fiúk? Ha van barátnőtök és minden ok vele, szoktatok mellette is önkielégíteni? És miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen szoktak, mert a férfiaknak átlagban gyakrabban van rá igényük. Másrészről ez egy olyan dolog, ami rutinszerű. Semmi szégyellnivaló nincs benne.
2011. ápr. 21. 18:46
 2/6 Koldus ***** válasza:
Mióta van barátnőm azóta nem nyúltam magamhoz. Nekem bőven elég az, amit Tőle kapok...
2011. ápr. 21. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

A barátom régebben szokott, mikor kevesebbet tudtunk együtt lenni. Hogy miért? Mert megkívánt, de nem voltam ott... Emellett elég gyorstüzelő volt (5 percig bírta kb), és gyakorolt sokat, hogy tovább menjen- ennek meg is lett az eredménye. Aztán mostanában már sokkal többet tudunk együtt lenni úgy, és rájött, hogy ha előtte/ a kimaradt napokon csinálja magában, akkor kevésbé kíván (sose volt kanos, szinte mindig én másztam rá), így kb fél éve már egyáltalán nem szokott masztizni. Azóta sokkal többször veti rám magát, és saját bevallása szerint sokkal jobban élvezi a szeretkezést, ha mondjuk már 2 napja várja, hogy menjek :) Jöhetnek a beszólások, hogy úgyse igaz, hogy nem csinálja, de én egyrészt elhiszem neki, másrészt könnyűszerrel le tudnám ellenőrizni, és ezt Ő is tudja :P:D

20/L (22F)

2011. ápr. 21. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. És mert jó. És más, mintha szeretkeznék a párommal. Persze azért nem esik meg túl gyakran, csak ha hosszabb időt külön töltünk.
2011. ápr. 21. 18:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első választ, ez a válasz áll legközelebb az igazsághoz ,szerintem.
2011. ápr. 21. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden fiú csinálta már,mert a lány nem mindig tud a párjával foglalkozni pl.: fáradt,nincs kedve,nem ér rá stb... Azért,mert a férfinak több szexre van szüksége mint a nőnek.Előfordulhat az is,hogy a nő nem jó az ágyban,és a férfi önkielégítéskor másik nőre gondol,vagy szeretne másik nőt is a párja mellett,helyett,és ilyenkor önkielégítést végez.Önkielégítés jó dolog,mert növeli a szexuális teljesítményt,még ezért is csináljuk.
2011. ápr. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!