Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés? Kérdésem a következő. Fiúk? Ha van barátnőtök és minden ok vele, szoktatok mellette is önkielégíteni? És miért?
A barátom régebben szokott, mikor kevesebbet tudtunk együtt lenni. Hogy miért? Mert megkívánt, de nem voltam ott... Emellett elég gyorstüzelő volt (5 percig bírta kb), és gyakorolt sokat, hogy tovább menjen- ennek meg is lett az eredménye. Aztán mostanában már sokkal többet tudunk együtt lenni úgy, és rájött, hogy ha előtte/ a kimaradt napokon csinálja magában, akkor kevésbé kíván (sose volt kanos, szinte mindig én másztam rá), így kb fél éve már egyáltalán nem szokott masztizni. Azóta sokkal többször veti rám magát, és saját bevallása szerint sokkal jobban élvezi a szeretkezést, ha mondjuk már 2 napja várja, hogy menjek :) Jöhetnek a beszólások, hogy úgyse igaz, hogy nem csinálja, de én egyrészt elhiszem neki, másrészt könnyűszerrel le tudnám ellenőrizni, és ezt Ő is tudja :P:D
20/L (22F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!