Lányok! Miért olyan fontos nektek a műköröm?
Most epp nincs, mert home officeban feleslegesnek erzem, az eger meg a billentyuzet nem koptatja a kormom, ha megreszelem magamnak es kifestem, 1-1,5 hetig az olyan is marad, meg eleve most keves helyre jarkalok, arra tenyleg felesleges lenne, hogy itthon nezegessem.
De ezelott fizikai munkat vegeztem, amitol allandoan ocsmanyak voltak a sajat kormeim, letortek es tarsai. Napi szinten kellett foglalkoznom vele es ezt krvara untam. Nem sajnaltam sem az idot, sem a penzt, 3 hetente masfel ora nem volt olyan sok ido azert, az a 7000 forint sem vagott foldhoz, cserebe mindig kulturaltan neztek ki, nem tortek le es nem, koszos sem volt alatta mert kesztyuben dolgoztam es tudom, hogy kell kezet mosni.
Egyebkent altalaban ilyet csinaltattam:
A forma meg a hossz a lenyeg, szinbol nekem altalaban sima egyszinu volt. Megjegyzem, ha nincs igenybe veve a kezem, pontosan ugyanigy neznek ki az erdeti kormeim is. Most akkor mitol igenytelen az, ha szukseg eseten ezt a kormos csinalja meg, nem en itthon magamnak?😂 A hajamat is a fodrasz vagja, pedig azt is lehetne itthon.
Nekem nincs műkörmöm. Néha kifestem feketére a sajátom, de ennél többre nincs szükségem.
24/nőstény
15. Szerintem meg a kutya nem kíváncsi a véleményedre.
Nekem volt műkörmöm 3x, mert annyira tönkre volt menve a sajátom, hogy nem lehetett belőle másképp normálisat kihozni. Miután rendbe jött, már csak géllakkozok. Műkörömből is létezik sokféle ahogy pl. ruhából meg frizurából, van amit szépnek tartok, van amit nem, de mindegyikben az az egy közös, hogy senkinek semmi köze hozzá a viselőjén kívül.
Nekem általában ilyen:
De szokott hosszú is lenni. Egyszerűen tetszik. Festeni nem akarom itthon. Itt szerencsére senki nem szól meg vagy ítél el senkit azért amit hord vagy azért, hogy milyen a körme vagy a haja. Pedig vannak nagyon extrémek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!