Lányok! Miért olyan fontos nektek a műköröm?
Figyelt kérdés
Miért ennyire fontos műkörmöshöz járni, és mindig másfajta, sokszor csicsás körmökkel lenni? Ettől lesz önbizalmatok? Nem sajnáljátok rá ezt a sok pénzt, és időt a körmösnél? Mire jó ez a pazarlás, ha csak két hétig tart ki.2023. jan. 21. 11:08
1/31 anonim válasza:
Ja, mert minden nőnek van műkörme, igaz? :D
2/31 anonim válasza:
Nem kell 2 hetente menni, elég 3-4 hetente. Sokkal több idő megy el, ha otthon minden 2.este lakkozgatom a körmömet, mintha 3-4 hetente 1-1.5 órát ott töltök a körmösnél. Ennyi meg nekem is jár.
Sok pasi hetente jár barberhez, hogy mindig x mm legyen a haja, az többe kerül, ne csak a nőktől sajnáljunk valamit...
3/31 anonim válasza:
Nincs műköröm, de ha ez neked egy vagyon, akkor veled van a baj.
4/31 anonim válasza:
Mert ezt látják instagrammon az influencerektól és követik őket, mint a birkák. De hát ők egyéniségek, tudod. 😂😂😂 Közben lassan nem lehet megkülönböztetni őket.
5/31 anonim válasza:
#3 Ja, hogy a pasi fizesse ezeket?
6/31 anonim válasza:
Én eddig azt vettem észre, hogy a nőknek/lányoknak a haj és a köröm, az egy olyan részt képez az életükben ami a legelső helyen áll, tehát 1.haj, 2.köröm, 3.van rajtam 10 kg plusz...stb.
Szóval fontos nekik, meg legyen is fontos, hisz legyen ápolt, igényes és tiszta egy nő/lány.
7/31 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a pasinak kell fizetni ezeket.
8/31 anonim válasza:
Én nő vagyok és falra mászom a műkörmöktől, de sok nőnek ez egy önkifejezési mód, mint a ruha vagy a frizura. Nem vagyunk egyformák.
9/31 anonim válasza:
"Szóval fontos nekik, meg legyen is fontos, hisz legyen ápolt, igényes és tiszta egy nő/lány."
Ja, akinek nincs műkörme, az már nem igényes és ápolt? :D
10/31 anonim válasza:
#6 a műkörömnek semmi köze az ápoltsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!