Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok h ribizli ha valakinek műkorme van?
Egy szép szolid műköröm szerintem sokkal szebb és ápoltabb mint egy rágott vagy csak szimpla köröm.
És akkor jönnek azzal hogy nem kell a műkörmös rib.anc Meg a szolis. Arról is azt gondolom h egy szép alap szin sztem nem árt ha van.
Mert MŰ dolog, és nagyon sok férfi a természetesség híve.
Ugyanúgy a póthaj, a műszempilla is a pénzes kislányok, az insta k..rvák, és a plázap.csák eszközei, amikkel ki szeretnének tűnni a tömegből.
Egy ekkora körmöt, amit ide linkeltél, simán természetes körömből is meg lehet növeszteni. Nekem is ekkorák, hanem még néha nagyobbak is, DE természetesek. Igaz, a háztartási munkák miatt már nem lakkozom, de attól még növesztem.
A körmök szépek, amiket linkeltél, nekem tetszenek, de pénzkidobásnak tartom mind a körmös és a fodrászos dolgot. Alkalomra oké, de az, hogy hetente, vagy kéthetente járjon valaki körmöshöz, na az luxus és felesleges.
Egy szolid műkörömmel még nincs baj.
De a legtöbb ember nem csak férfiak! Valóban végletekben tudnak csak gondolkodni.
Az ilyen körmök nem 2 perc munkát igényelnek (vagy ha csináltatja, akkor nem két fillért).
Az eddigi párjaimmal az erre fordított időt/pénzt inkább értelmes dolgokra használtuk fel.
Persze, egyik sem sekélyes, csak a körméből élő csaj volt
(btw, a legtöbb ilyen körmöt viselő csaj mellette 120 kiló, mert ez az egyetlen testrésze, amit minimális erőfeszítéssel is fullosra tud hozni)
"Az eddigi párjaimmal az erre fordított időt/pénzt inkább értelmes dolgokra használtuk fel."
Persze, 3-4 hetente nincs egy szabad órája és 10 rugója? AKkor ott egyéb gondok is vannak.
Ettől függetlenül nyilván nem ribizli, nem is hallottam soha, hogy bárki is ezt mondta volna a műköröm miatt.
Az már más dolog, hogy RONDA! Igen, a linkelt a fotón szemből még szép, de oldalról ronda huplis mind a C ív miatt, és még ez sem a legrosszabb közelről sem, hanem mikor felfelé fordítja a tenyerét, és látszik, hogy a műköröm alatt ott nő a saját köröm egy megvastagodott rétegiként. Na az undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!