Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok h ribizli ha valakinek műkorme van?
Egy szép szolid műköröm szerintem sokkal szebb és ápoltabb mint egy rágott vagy csak szimpla köröm.
És akkor jönnek azzal hogy nem kell a műkörmös rib.anc Meg a szolis. Arról is azt gondolom h egy szép alap szin sztem nem árt ha van.
#20: mint a világon minden általánosítás, ez is természetesen marhaság, hiszen mindig akad szép számmal kivétel.
De az általánosításokat azért találták ki az emberek, mert általában működnek.
Nem állítom, hogy nincs nő, aki a köröm/smink/frizura mellett áldoz időt, és energiát arra, hogy az élet más területein is partner legyen, azt viszont biztosan állítom, hogy a nagy része azoknak, akik a tükrükbe szerelmesek, nem ilyenek.
Hogy mennyi az arány? Nem tudom megmondani, de tippre 80% a tipikus buta "szőke". Ez még mindig azt jelenti, hogy 100-ból 20 nő tök normális a sok fodrász/sminkes/körmös elfoglaltság mellett, de az élt rövid ahhoz, hogy mindegyikről eldöntsem, hogy most akkor egy sötét cicababa, vagy egy normális csaj.
(btw, tükörbe szerelmes csajok sem azzal szoktak nyitni, hogy ők semmilyen egyéb programra nem vevők, ők is jönnek, hogy szeretik a könyveket, a színházat, ezt+azt, aztán mikor randiztok, akkor lassan kiderül, hogy szereti = valamikor már volt része benne, 10 éve a gimiben volt egy jó darabon, egyszer elkezdtem egy könyvet, amit azóta sem fejezett be, de majd most).
Tudjuk, tudjuk, minden műkörmös, szolis, edzőtermet sűrűn látogató csaj több nyelven beszélő diplomás, olyan munkával, ahová csak a nagggggyon okosokat veszik fel. Hát persze. :))))))
És mind, mind hibátlan háziasszony is természetesen. Ja. :D
Egyszer volt rajtam műköröm. A gyereket megkarmoltam pelenkázás közben, a mosogatás nehezebben ment, a zöldséget egyáltalán nem lehet úgy vágni, mint nagy köröm nélkül, és tulajdonképpen semmit sem lehet normálisan elvégezni. Mivel van összehasonlítási alapon, ezért tudom. Úgyhogy lehet itt papolni, hogy de ők is megcsinálják, mert nem igaz, hogy ugyanaz a minőség a két munka között.
Kérdező, fogd fel kérlek, telne rá, de nincs rá igényem. Meg magamnak belakkozom a körmeimet, ha épp ahhoz van kedvem.
Azt a havi 3000 forintot másra is el tudom költeni, plusz azt az időt meg amit a körmösnél töltenék Számomra fontosabbra szánom.
Ilyen egyszerű.
ui.:
"A műköröm – akárhogy is nézzük – gyengíti a saját körmöd, hiszen nem hagyja azt lélegezni, ezért gondold meg, hogy saját körmeidet szeretnéd-e széppé varázsolni kis időráfordítással, vagy egy idegen anyagot szeretnél életed végéig hordani"
"Táplálkozzon egészségesen, fogyasszon sok gyümölcsöt, és ne lakkozza a körmét, mert a körömlakk és a körömlakklemosó is károsítja a körmöket. A törékeny köröm pajzsmirigy-megbetegedés következménye lehet, az A-vitamin, a kalcium, a vas vagy a biotin hiánya is puhítja a körmöket. A patikákban is kapható táplálékkiegészítő készítményekkel ez a hiány pótolható."
Nem kell a kifogás, hogy gyerekként is ilyen volt. Gondolom gyerekként azért nem kaptál olyan sok vitamint. A műkörömmel nem oldod meg a problémádat, tulajdonképpen semmit se csinálsz, csak még jobban tetézed a már meglévő bajt.
Légyszi írd le, hogy mit csináltál, hogy erősebb legyen a körmöd!
"A köröm saját szövete két rétegből áll. A felső réteget elszarusodott sejtek alkotják, ez úgy viselkedik, mint a bőr szarurétege. A mélyebb réteg megfelel a bőr Malpighi-rétegének, ezt a körömgyökér alatt körömcsírának (matrix unguis) nevezik, ez küldi el a hámléceket, a körömágy irhalécei közé."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!