Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondjátok h ribizli ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjátok h ribizli ha valakinek műkorme van?

Figyelt kérdés

Egy szép szolid műköröm szerintem sokkal szebb és ápoltabb mint egy rágott vagy csak szimpla köröm.

[link]

[link]

És akkor jönnek azzal hogy nem kell a műkörmös rib.anc Meg a szolis. Arról is azt gondolom h egy szép alap szin sztem nem árt ha van.

2018. dec. 30. 21:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
82%

23- nyilván nem minden műkörmös csaj ilyen, amiket leírtam, de hadd ne feltételezzük már a képen szereplő műkörmökről (amik egyébként olyanok, mint egy sima természetes köröm), hogy olyan drasztikusan megnehezítik az ember életét. Én is hasonlóan viselem a körmeim, bár mint említettem, én csak simán belakkozom valami színre, ami megfelel az aktuális hangulatomnak, de a hossza és formája attól még olyasmi, mint amit a kérdező linkelt. Az ismerősi körömben, akikről beszéltem, sem az a kis strasszos, 3cm hosszan elnyúló hegyes végű valami a divat, nyilván az nem praktikus és azzal valóban nem lehet semmit se kezdeni, de azért nem minden műköröm egyenlő ezzel a fajta műkörömmel (forrás: google képkereső):

[link]

Amúgy meg nehogy már az legyen a standard, hogy aki néha elmegy fodrászhoz, megcsináltatja a körmét az már automatikusan a tükörképébe lesz szerelmes. És ismét, valószínűleg én élek elszigetelt kis világban, de akiket ismerek hogy hajat festenek, körmöt csináltatnak (van, aki szoliba is jár így télen, mert egyébként elveszne a hóban), nem éppen az a kategória, aki 10 éve egyszer elkezdett olvasni egy könyvet, amit azóta sem fejezett be. Inkább azt mondanám, hogy az ismeretségi körömben inkább 100-ból 20 az, aki buta mint a tök, de cserébe szép, a maradék az, aki kompetens felnőtt, háztartást vezető (akár családanya, 25-35 korosztályról beszélek, változó), értelmes nő, és esetenként néha megengedi magának, hogy kicsit kicsinosítsa a körmét és elmenjen a fodrászhoz rendbe szedni a haját. Nehogy már ez annyira elképzelhetetlen legyen. Támogatom a természetességet, de azért ne feltételezzük már automatikusan, hogy ha valaki ezeket az apróságokat (amik még csak nem is drágák, könyörgöm) megengedi magának, az automatikusan egyenlő azzal a kitartott luxifeleséggel, akinek a világon semmi gondja, életében nem volt még valódi munkája, és az egyetlen hobbija a plázában mászkálva kitalálni, mire költse a férje pénzét.

2018. dec. 31. 12:59
 32/32 anonim ***** válasza:

Látod utolsó. Csak az arányon vitázunk.

Szerinted a körmös-szolis-hajas-sminkes csajok 20%-a a cicababa, 80% a normális.

Szerintem meg kb fordított az arány.

Nekem is volt normális körmös-hajas-tükrös barátnőm, tehát nem ítélem elből el, de jellemzően azt látom, hogy nagyon nem ő volt az átlag.

2019. jan. 1. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!