Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok h ribizli ha valakinek műkorme van?
Egy szép szolid műköröm szerintem sokkal szebb és ápoltabb mint egy rágott vagy csak szimpla köröm.
És akkor jönnek azzal hogy nem kell a műkörmös rib.anc Meg a szolis. Arról is azt gondolom h egy szép alap szin sztem nem árt ha van.
Azért, mert akinek műkörme van, az nem fog mosogatni, meg sikamikálni semmit otthon, hanem inkább csak azzal van elfoglalva, hogy szép legyen, hisz drága volt a körme. Mellesleg amit belinkeltél utoljára, az egyáltalán nem szép, és nem ízléses, hanem rusnya csicsás.
Az ilyen típusú csajok, akik a szoliból szaladnak a műkörmöshöz, sose lesznek normális anyák, feleségek, háziasszonyok, sose fognak színházba járni, meg egyetemre, vagy egy értelmes könyvet elolvasni, hanem mindig csak a külsejükkel, a kondizással, új rucikkal, a pasizással, meg a bulizással vannak elfoglalva. Felszínes, külsőségeket előtérbe helyező, értéktelen libák.
"az nem fog mosogatni, meg sikamikálni semmit otthon,"
Ez nem igaz. Rettentő jól bírják a strapát.
"Mert pl az én körmöm alap esetben letorik"
Sz..r ügy, akkor egyél több vitamint, ami megerősíti a körmöket.
Érdekes, nekem alapesetben se törik le..jé, hogy lehet ez? :D Rejtély, ugye? :)
Lehet, hogy neked van éves szinten kb. 30 000 Ft-od erre, de köszi, én inkább leutazom ezt a párommal együtt és közös programot szervezek belőle.
De, ha neked erre van igényed, akkor egészségedre, a te pénzed, te keres meg rá.
Más meg eldohányozza ezt.
#11 ez akkora huyleseg amit irsz már ne haragudj tele van általánosítással
Édes anyukámnak évek óta van rendszeresen műkökörme
Ugyan úgy főz ,sikal, takarít vele.
Azért mert valakinek van körme miért ne lehetne anyuka meg amiket meg írtál
Mondom ezeket úgy hogy életemben 3x volt műköröm (vizsga modell voltam csak ezért volt amugy magamtól eszembe nem jutna mert utalom)
Én is hulyesegnek tartom ki dobott pénznek, de ha valakinek tetszik csinálja
Nem a zombi agytalba pláza divatból kell ki indulni milliomosoknal akinek műkörme van az am se csinálna semmit
Egy átlagos lány ugyan úgy mindent megcsinal vele.
Ez egyszerűen a prioritásokról szól.
Akinek ez a prioritás az életben, azzal nem illünk össze.
Érdekes módon, azok a csajok, akikkel jártam hamarabb nyúltak egy szabad fél órában egy jó könyvhöz, mint a körömreszelőhöz. Pedig csak egy fél óráról beszélünk.
Mindegyik csinos, ápolt, igényes nő volt, de nem ez volt életük fő prioritása.
(amúgy az ilyen köröm ritkán jár egyedül. Értem, hogy a köröm csak fél óra, és 3000 forint, de akinek ilyen körme van, az egy újabb órát egy egy 5000-est költ fodrászra, ha már megcsináltatta a körmét, és a haját, akkor a sminkjére is áldoz pénzt, időt, energiát, mellette akkor ruha, kiegészítők... összességében pedig a fél óra/3000 huf köröm a végén egy heti 1.5 napot a tükör előtt töltő csajt jelent.
Az én párjaimmal inkább elmentem sportolni ennyi idő alatt, emiatt mindegyiknek olyan teste volt, hogy a körmös csajok csak hápogtak, hogy könnyű nekik jól kinézni smink nélkül is, mert olyan izmosan vékonyak)
Akkor meg hol a gond?
Nem kell két embernek feltétlen összeillenie. Mások a prioritásaink, bizonyára van olyan férfi, aki él-hal a körömért, a sminkért, a folyton belőtt hajért...
Csak meg kell őt találni, és nem azon problémázni, hogy a hozzám hasonló, inkább sportolós, túrázós, olvasós pasik, akik a szomszéd lány típust szeretik, miért nem vesznek számításba.
Jézusom, mik ezek az általánosítások itt :D
Nekem ugyan nincs se műkörmöm, sem géllakk se semmi ilyen extra dolog, én magamnak lakkozom a saját kis nappalimban heti 10 perc alatt, de azért elég sok lányt ismerek, aki körmöshöz jár, és ugyanúgy mondjuk sportol (járok edzeni én is, rengeteg nőnek van ennél még sokkal durvább körme is, edzőtermen kívül táncra is járok, na ott aztán pláne mindenféle körömcsoda előfordul), de a munkahelyemen (oké, nem fizikai munka, irodai, de intelligenciát és műveltséget igénylő, akárki hülyegyereket nem vesznek fel) rengeteg nőnek van műkörme/rengeteg nő jár műkörmöshöz géllakkot meg tudomisénmit csináltatni. Ugyanezek a nők fognak bevásárolni otthonra, ugyanúgy járnak ők is edzeni (jééé), nem az a legnagyobb prioritás az életükben nyilván, csak hozzátartozik az ő magukkal szemben felállított igényességükhöz és ápoltságukhoz. Egyébként a háztartást is vezetik, kertészkednek, akinek kertje van, sikálnak, mosnak, főznek, krumplit hámoznak, babot fejtenek, vécét pucolnak, faxtudjamitcsinálnak ezekkel a körmökkel és igen, gyereket is nevelnek sokan ezekkel, semmiben sem akadályozza meg őket a köröm. Nem csak bizonyos személyiségtípusoknak van ilyenfajta körme, millió embernek tetszhet magán, szerintem is jobban néz ki egy festett köröm egy sima egyszerű natúrban hagyottnál, ettől még nem az lesz a fő szórakozásom, hogy szolizni meg fodrászhoz meg körmöt reszelgetni járok. Szeretek is olvasni, hobbim is van (nahát!), művelem magam, négy nyelven beszélek (magyart leszámítva), és mégis tetszenek az ilyen körmök, ha nem gyűlölném mérhetetlenül ha idegen emberek a kezem taperolják, szerintem én is csináltatnék. Bár tény és való, hogy én sem találkoztam még ezzel az itt leírt mentalitással, lehet én élek burokban, nem tudom, de mindenesetre a környezetemben az ápolt külső, néha esetleg ilyen kis luxi dolgokkal mint hajfestés meg műköröm kiegészítve, nem zárja ki hogy egyébként egy intelligens és magára amúgy is adó emberről beszéljünk.
Amúgy meg van olyan, hogy valakinek törékenyebb a körme és nem tudja megnöveszteni normálisan, mert puhább, nem olyan a szerkezete, mittudomén. Szerintem neki ez még mindig jobb opció, mint folyton tökig lenyírva hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!