Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mikor mondjátok azt egy férfira, hogy kan szaga van? Ma bementem egy irodába valami dobozal, és az egyik nő mondta
Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 19:27
1/20 anonim válasza:
Általában nem dicséret. Inkább mosdatlanságra, cigi, piaszagra szokták mondani.
2/20 anonim válasza:
Izzadtságszagra szokták mondani az ismerőseim.
3/20 anonim válasza:
mikor olyan szaga van, mint egy tornaterem fiúöltözőjének. nem egy pozitív megjegyzés.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem tudtam befejezni a kérdést.Tehát,az egyik nő mondta a másiknak,de úgy hogy én is halljam.Normálisan tisztálkodom,azzal nincs baj.Lehet hogy szexre gondolt velem kapcsolatban.Nagyon szép nőről van szó.
2018. okt. 12. 19:39
6/20 anonim válasza:
Én akkor szoktam mondani, ha valaki nagyon befújja magát parfümmel.
7/20 anonim válasza:
Amikor már bolyhosodik a túró is a f.aszodon
8/20 anonim válasza:
Volt tanàrom szokta mondani hogy olyan a kanszag mint az oroszlàn barlangban. Tehàt akàrhogy is veszem, ez sehogy se pozitívum!
9/20 anonim válasza:
Félrenyeltem az italom 2-es😂😂😂😂😂😂😂
10/20 anonim válasza:
Semmiképp se pozítív jelző. Erős testszag, vagy túlzásba vitt parfömhasználatnál szokás mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!