Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondjátok el a párotoknak miért akartok vele lenn? Miért es mit szerettek benne?
Úgy mondtam el hogyy végiggondoltam. Mindent amiről úgy gondoltam ő különleges. Viszont olyan banális válasz is született így, hogy szeretem reggel amikor félkómába rám mosolyog.
Szerintem nagyon jó dolog ha ezeket sorba veszi az ember, mert amikor jönnek a kapcsolatot veszélyeztető helyzetek akkor sokkal tudatosabban tudsz dönteni.
Ha pl. jön egy fellángolás. Amikor nincs megfogalmazva semmi a párod mellett csak egy érzés azok sokkal könnyebben adják fel.
Mi tudjuk miért vagyunk egymás mellett, miért pótolhatatlan a másik. És feszült időkben nem árt erre gondolni, hogy ne lazuljon a kapcsolat.
Igen, tudnod kéne pontosan megfogalmazni. De sokkal jobb, ha nem várod meg, hogy valaki ilyen kérdéseket tegyen fel neked, felteheted magadnak is. Milyen ember vagy? Mik a valódi motivációid, mi vezérel téged? Mit szeretsz magadban és min változtatnál? Miért van veled a párod, mit szerethet vajon ő benned?
Amikor ilyesmikre nem tudod a választ, akkor gyanús, hogy az adott dolgot inkább "átvetted" és nem saját magad alakítottad ki, megelégszel a külső megerősítésekkel és nem terjeszted ki rájuk a személyes felelősségedet. Gondolkodj ezeken és válaszold meg először magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!