Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt lennétek társaságban párotok exével (vagy csak tetszett a párotoknak, avagy a párotok neki), hogy viszonyulnátok hozzá? Udvariassági formulát ne mondjatok, mert attól még hogy normálisan bántok vele, még belül zavarhat titeket a jelenléte!
Sehogy... Úgy viselkednék vele, úgy állnék hozzá, mint bárki máshoz a társaságon belül.
De lehet csak azért gondolkodok így, mert mi már nagyon régóta együtt vagyunk, és átbeszéltünk a kapcs. elején minden ilyesmit, én már túl vagyok az ilyen piszlicsáré drámákon, tudom, hogy ki miért van a múltjában és én miért vagyok a jelenében... :)
Mikor még nagyon friss volt a kapcsolatunk és mindkettőnk életében meg meg jelentek az exek különféle okok miatt(visszahozott könyvek, gyerekláthatás stb) akkor mindketten rosszul reagáltunk, így utólag kicsit abszurd is, de azt hiszem érthető.
Így 10+ év után már jöhetne bárki, esetleg rosszulesne kicsit, de nem lenne földrengés belőle .
Exéhez eleinte lehet nem tudnék hogy viszonyulni, de nem lennék féltékeny, sem pedig ideges. Inkább azt várnám meg, ő hogyan reagál rám, nyitott-e normális kommunikációra. Ilyen "régen tetszett neki" szintű dolgokról nem is tudok, és különösebben nem is érdekelne, szóval nem reagálnék az illetőre sehogy.
Ahogy egy korábbi hozzászóló is írta, tudom, hogy miért vagyok párom életében, hogy stabil a kapcsolatunk, és hogy az exei nem véletlenül az exei, így nincs min kiakadni, vagy rosszul éreznem magam. Max tényleg maga a szituáció lenne új, de az pár perc, és elmúlik.
Az már persze más kérdés, ha a nő rámászik, pofátlan...stb. De ha normálisan viselkedik, akkor még össze is barátkozok vele, ha úgy alakul (volt ilyesmire példa, csak akkor én voltam az "ex" a történetben).
Hm...a pátomnak ma lesz egy olyan céges bulija ahol ott lesz a 14 évvel ezelőtti szerelme aki "milyen jó fej az a csaj, annyira bírom". Nem szóltam semmit, de belül tüzet tudnék okádni.
Mindenesetre próbálnék normálisan viselkedni, hogy ne égessem le magam.
Nem zavar, ez azert is van, mert a parom egy nagyon megbizhato ember.
Az elso szerelme egyebkent a kozos tarsasagban van, hetente 3x is van, hogy talalkozunk, bulizunk egyutt. De lassan 10 eve, hogy szakitottak. Az exe, pont olyan mint en amugy, kicsit fura lehet, de O lenne az utolso ember akire en feltekeny lennek. Foglalt emberre ra se tud nezni, amugy mar boldog hazassagban el a ferjevel, ott voltunk az eskuvon is :). Nagyon aranyos no, orulok a boldogsaganak.
Ettol fuggetlenul van egy-ket volt baratno/kaland akinek nem orulnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!