Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok mit jelent ha azt mondjátok egy pasira hogy aranyos?
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 18:25
2/15 anonim válasza:
Igen, szimpatikus, kedves, rendes, és inkább barátnak tudjuk elképzelni mint pasinknak. Persze Neki is mondhatom az,hogy olyan aranyos, de elsődlegesen nem ezt emelem ki ha meglátok egy olyan pasit aki nekem őrült módra bejön.
3/15 anonim válasza:
A 2-es hülyeségeket beszél.
Ha egy nőnek szimpatikus vagy ott van 50-50 % esélyed már, és nem barátként kezel.
4/15 anonim válasza:
Én is a kettes véleményét adom.
22/N
5/15 anonim válasza:
A férjem is aranyos, mert pl ma ágyba hozta nekem a reggelit. Ha nem tetszene nekem, nem lenne a férjem. Szóval nálam ez simán azt jelenti, hogy valóban aranyosnak tartom, ami nem zár ki és nem is jelent semmit.
7/15 A legrosszindulatúbb válasza:
Aranyos = "az én lelki szemetes vödröm, akinek elbőghetem bánatom az aljas pasikról, s aki bűnrusnya, akinek esélye sem lenne nálam soha és ha véletlenül akár egy ujjal is hozzám merne érni, ráhívnám a zsarukat".
8/15 anonim válasza:
Általában nem egy pozitív jelző sajnos, mert nem férfiként tekint rád, hanem csak barátként. Persze helyzettől is függ, de ha még nem volt semmi köztetek, akkor nagyon nem jó jel.
9/15 anonim válasza:
Én pozitív véleménnyel vagyok arról a férfiról, akit aranyosnak nevezek. Nem barátzónázom le. Tetszik a személyisége, kedvesnek, aranyosnak tartom.
Kérdező mint láthatod nem lehet általános véleményt levonni.
10/15 anonim válasza:
Azt, hogy aranyos. Semmi mást. Minek kell ezt túlgondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!