Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mikor mondjátok egy lányra hogy jó csaj?
Figyelt kérdés
2 hónapja ismertem meg egy srácot ő 21 én 20 vagyok
Folyamatosan megdícsér szép vagyok gyönyörűs azt mondja hogy okos aranyos és jó csajnak tart
2017. nov. 24. 16:42
1/9 A kérdező kommentje:
*gyönyörű
2017. nov. 24. 16:43
2/9 anonim válasza:
Soha, nem használom a "csaj" kifejezést.
3/9 anonim válasza:
Akkor mondják, ha a csaj amúgy gcironda, úgy adják tudtára, hogy mennyire nem tartják vonzónak. Dafuq kérdés...
4/9 anonim válasza:
Ez csak a külsődre vonatkozik, tetszel neki külsőre. Azért ettől még ne alélj el, mert ezzel még csak a szexuális vonzalmát ecsetelte - gondolom, ennél azért többre vágysz. Bár az mindenképp jó pont, hogy észrevette: eszed is van.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt szokta mondani hogy nem lázításból de jól érzi magát velem jót beszélgetünk
Nem lázítás nem feltűnő kicsit
2017. nov. 24. 17:14
7/9 anonim válasza:
Keres segg, nem az a kicsi hanem olyan kó kis telt, jó nagy hatalmas mellek, szép babaarc, hosszu derekeig ero haj.
Csak ilyen csajaim voltak eddig amugy. Igaz mindig el is hagytak a termeszetem miatt de nem is erdekel mar.
Na en erre mondom hkgy jo csaj. Proli lvl 110
8/9 anonim válasza:
Ha külsőre bejön. Aki mint társ is kellene, aki lelkileg is vonz arra nem használom a "csaj" kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!