Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nálatok mit jelent ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nálatok mit jelent ha azt mondjátok egy pasira hogy aranyos?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt, h aranyos, és ha nem figyel, egy óvatlan pillanatban megzabálom. :))
2018. aug. 30. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Szeretnivaló, inkább érzelmi dologhoz van közel, attól még férfias! Aki nem aranyos, de férfias, az nem érzelmi beállítottságú pasi.
2018. aug. 30. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt, hogy kedves, figyelmes, törődő, szeretnivaló.

Nem értem, ettől még miért ne tekinthetném férfinak, a párom abszolút "Igazi Férfi" a szememben, és halál aranyos... :))

2018. aug. 31. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam ez azt jelenti, hogy bejön a pasi, szellemileg és szexuálisan is vonzódom hozzá, és férfiasnak találom, akkor is ha a férfiak nem ezt gondolnák ebből a szóhasználatból.
2018. aug. 31. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Teljesen másként értelmezzük ha a párunknak mondjuk, természetes,hogy Ő a kedvünkben járva aranyos, figyelmes. És persze más ha ezt egy ismerkedés kezdetén, vagy ismerkedés alatt mondjuk rá egy pasira, elsődleges jelzőként.

Én pl. munkatársamra is mondom,hogy aranyos, segítőkész, ahogy egy szomszédra, ismerősre is, aki jószándékkal van irántam, vagy bizonyos helyzetben cselekedve.

Ha egy pasit páromul szeretnék, mint férfihez vonzódok Hozzá, természetes,hogy aranyos, de ettől jóval többet gondolok Róla.

2018. aug. 31. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!