Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi férfinél kizáró ok a műköröm? Élőben miért mást tapasztalok?
Nemrég volt az a "milyen nővel nem jönnél össze soha" kérdés, és a válaszok között visszatérő tulajdonság volt a műköröm. Más kérdéseknél is rengetegszer látom, hogy úgy beszélnek róla, mintha kb a leprával egyenértékű betegség lenne...
Mindeközben élőben nekem egy csomó pasi is megdicsérte már a műkörmöm, még azok is, akik általánosságban azt mondták, hogy nem nagyon szeretik a mű dolgokat. (Mondjuk szerintem egyszerűen nem tudták, hogy mű, mert tettek megjegyzéseket rá, hogy milyen sok idő lehetett megnöveszteni :D )
Szóval tényleg ennyire taszító? De ha igen, akkor miért mást tapasztalok?
Komolyan valakinek kizáró ok tud lenni egy műköröm?
Egyáltalán, mi számít ezeknek a pasiknak műkörömnek?
Miért rosszabb, mintha simán festené?
Egyáltalán: a pasinak mi lesz rosszabb, ha a (potenciális) párja bármit csinál a körmeivel?
Ez tényleg annyira kardinális kérdés, hogy vannak akik elutasítanának emiatt egy egyébként szimpatikus nőt?
Műköröm között is van különbség:
Van ami már akkora mint egy karom (na az undorító), de van olyan ami alig haladja meg az igazi körmöt. Tehát nem egy bitang nagy karomról beszélünk.
Általában a férfiak azért utálják a műkörmöt, mert az ilyen nők hisztérikusan törnek ki magukból, ha úr isten, le tört a körmük. És általában az ilyenek semmilyen házimunkát nem hajlandóak megcsinálni. Se mosogatás, se takarítás. Mert egyből az a kifogásuk, hogy jaj, tönkre megy majd a műkörme.
Ha az egyes típusú műkörmöd van, akkor nem fogsz kelleni egy normális pasinak sem.
Ha a második fajta, az tolerálhatóbb. De én pl olyan fajta ember vagyok, srác, aki az önálló szépségéért szeret valakit. Nem szeretem ha mindenféle hülyeséggel elcseszi azt, aki.
"Műköröm között is van különbség"
Én tudom, az említett válaszolók viszont nem tettek különbséget. :)
"az ilyen nők hisztérikusan törnek ki magukból, ha úr isten, le tört a körmük. És általában az ilyenek semmilyen házimunkát nem hajlandóak megcsinálni. Se mosogatás, se takarítás. Mert egyből az a kifogásuk, hogy jaj, tönkre megy majd a műkörme."
Életemben nem láttam még ilyet. :D Van a családban körmös, az összes vendége teljesen jól megcsinálja a házimunkát, meg én is, semmiben nem akadályoz. Ráadásul a mű, ha letörik, csak vissza kell építeni. :)
"pl olyan fajta ember vagyok, srác, aki az önálló szépségéért szeret valakit"
És ha valakinek nem szépek a körmei maguktól? :D
Van műkörmöm évek óta és azt tapasztalom, hogy egyáltalán nem zavarja a férfiakat. A műköröm sem a takarításban, sem a mosogatásban nem zavaró, ha letörik javíttatom hiszti nélkül.
Én szeretem kiélni a nőiességemet, ezért sminkelek is,ékszereket is hordok a hajamat is rendben tartom, és erről nincs az a férfi akiért lemondanék. Akinek ez nem tetszene az nem az én emberem.
Pont, hogy műkörömmel bátrabban állok neki a takarításnak, mint festett körmökkel, mert nem pattogizk le:D
Egyébként a legtöbb férfinek fel se tűnik, egyszer kaptam ajándékba köröm-bérletet, akkor pár hónapig volt, a barátommal akkor már együtt voltam, semmit nem szólt rá.
Olyan férfiak írják, hogy kizáró ok ez meg az, akinek sose volt még nője.
Pl. két teljesen más világ ez:
és ez:
és ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!