Hol kell tanácsot kérni milyen alapozó kell az arcomra kezdőként?
Ha mindenáron segítséget akarsz, akkor a márkaboltos kozmetikumoknál segítenek, a Cliniquenél egész tanácsadást kapsz ingyen, nekem még adtak is kis mintát tégelyben hogy próbálgassaam pár napig milyen, és csak utána mentem vissza megvenni.
Győrbe tudsz ilyen helyet mert én ott élek? Ezért nem akarok felmenni Budapestre.
DM Alverde - Camouflage korrektor - a legegyszerűbb:
kevesebb, de még mindig egyszerűbb:
korrektor paletta: ennek az alkalmazása kissé bonyolultabb)
"A s-he colour & style korrektorpaletta szinte minden bőrproblémára megoldást kínál. A zöld szín a bőrpírt semlegesíti, a bézs árnyalatok elfedik a bőr egyenetlenségeit, a rózsaszín korrektor pedig a szem alatti sötét karikákkal veszi fel a küzdelmet."
Tehát itt a kipirosodásra a halványzöld szín a megoldás. Erre jönne még a palettás alapozó.
Ezért írtam, hogy a legelső a legegyszerűbb. Ha megnézed, ott is halványzöld a camouflage korrektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!