Hol kell tanácsot kérni milyen alapozó kell az arcomra kezdőként?
Ez attól függ mit szeretnél . Alapozóval elfedni vagy megpróbálni ápolni a bőrödet , hogy halványabb legyen ?
Elfedni.
Bemész a dm-be leveszed a tesztert és megnézed a nyakadon vagy az arcodon hogy milyen a színe. Amelyik a legjobban hasonlít a saját színedhez azt veszed meg. Ha nincsenek nagyon nagy bőrhibáid csak a pirosságot akarod elfedni akkor a cc krém is elég. Ha mindenképpen alapozót szeretnél én a loreal true match alapozót tudom ajánlani.
Köszönöm. A loreal true match az mennyire ellenálló a víznek meg az izzadásnak?
#4 nyilván egy nagyon meleg nyári napon nem olyan lesz nap végére mint mikor felkented, de szerintem nagyon jól bírja. Ha neked zsírosabb a bőröd akkor a catrice hd liquid alapozó is jó lehet. Nekem nem nagyon vált be, túl maszkos volt a hatása és az én bőrömhöz túl matt.
Ha te csak az alapozót szeretnéd használni és nem szeretnél nagyon bele merülni a sminkelésbe akkor szerintem felesleges elmenni ilyen tanácsadásra. Ott főként színben adnak tanácsot, milyen rúzst, milyen szemhéjpúdert használj, pirosító szint stb. Az alapozó színt te is ki tudod választani, akár tanácsot is kérhetsz ha viszel magaddal valakit
#4 nyilván egy nagyon meleg nyári napon nem olyan lesz nap végére mint mikor felkented, de szerintem nagyon jól bírja. Ha neked zsírosabb a bőröd akkor a catrice hd liquid alapozó is jó lehet. Nekem nem nagyon vált be, túl maszkos volt a hatása és az én bőrömhöz túl matt.
Ha te csak az alapozót szeretnéd használni és nem szeretnél nagyon bele merülni a sminkelésbe akkor szerintem felesleges elmenni ilyen tanácsadásra. Ott főként színben adnak tanácsot, milyen rúzst, milyen szemhéjpúdert használj, pirosító szint stb. Az alapozó színt te is ki tudod választani, akár tanácsot is kérhetsz ha viszel magaddal valakit
Hülye kérdés de ez a teszter hol van a DM-be vagy mi az? Voltam ott, csak ki voltak rakva a termékek. Még a másik kérdés: loreal true match nem kelt maszkhatást? Köszi a választ.
A teszter minden smink termék mellett/alatt megtalálható kisebb kiszerelésben. Azt kibonthatod és rá kenheted ahova szeretnéd.
A loreal true match nem okoz nálam maszkhatást, de ez attól is függ milyen vastagon kened
A teszter minden smink termék mellett/alatt megtalálható kisebb kiszerelésben. Azt kibonthatod és rá kenheted ahova szeretnéd.
A loreal true match nem okoz nálam maszkhatást, de ez attól is függ milyen vastagon kened
Köszönöm a segítséget!
Ha mindenáron segítséget akarsz, akkor a márkaboltos kozmetikumoknál segítenek, a Cliniquenél egész tanácsadást kapsz ingyen, nekem még adtak is kis mintát tégelyben hogy próbálgassaam pár napig milyen, és csak utána mentem vissza megvenni.
Egy dolog fontos az alapozónál, hogy milyen fényben viszed fel, szal kend fel a tesztert, és menj ki természetes fénybe (ne naplementében) és nézd meg ott mennyire üt el, és nézd meg egy óra múlva, mert egyes alapozók tudnak oxidálódni, és idővel sötétebbé válnak. Illetve a beltéri fényeknél vannak ugye a sárga fényű körték, amik nagoyn elrejthetik ha sárgább az alapozó mint a bőröd...ezért jó ha napfényben megnézed mielőtt megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!