Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
A szalagavaton keringozok es nem tudom mit csinaljak az arcommal. Szepen meg lesz csinalva a hajam, lesz egy gyonyoru egyszeru ruham es ugy erzem ki fog logni az arcom mert nem szeretnek sminkelni. Mindenki megy majd sminkeshez hogy kisminkeljek viszont en nem szeretnek. Sosem voltam kisminkelve, a hetkoznapi sminkem is csak egy szempillaspiralbol all, kihuzom a szemoldokom, ritkan a vizvonalon huzok egy fekete csikot. Ennyit ertek a sminkhez es eletembe nem volt rajtam tobb, nem is tudok sminkelni, esetleg meg tust szoktam gyakorolni huzni de azt csak otthonra, ha esetleg bena lenne. A szalagavaton azert abba a szep nagy ruhaba szerintem illene valamit kezdeni az arcommal, nem szeretnem ha kilogna az osszkepbol es ugy tunjon mimtha most keszulnek sminkeshez a natur arcommal. A borom szep, de szerintetek mi tevo legyek? Tanuljak meg gyorsan a sminkeles alapjait, legalabb a szemhejamra? Vagy lehet mondjuk alapozo nelkul konturozni, pirositot hasznalni?
2021. okt. 20. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj el sminkeshez, ne az utolsó pillanatban akarj megtanulni sminkelni. Arra az egy alkalomra ne sajnáld a pénzt
2021. okt. 20. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy menj el sminkeshez és kérj egy visszafogottabb, natúrabb sminket, ami neked is tetszene vagy ha ennyire se szeretnéd, akkor marad az, amit hétköznapokra is szoktál csinálni.
2021. okt. 20. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!