Csak én imádok sminkelni így? Új sminket vásárolni, gyakorolni gyakorolni hogy jobb legyek,kisérletezni a színekel.
Én is. Habár még csak magamat sminkelem, de szinte minden nap, élvezem a kreatív alkotói folyamatot. Nem szeretem a nagyon nude vonalat, - ez nekem nem is áll jól, így sok-sok élénk, hideg tónusú (szinte csak a lila, kék, sötétebb rózsaszín és fekete-szürke-fehér skáláját magába foglaló) sminktermékem van.
Azért arra figyelek, hogy ne halmozzak fel egyszerre túl sok mindent, amit szavatosság lejártáig ne tudjak elhasználni.
Egészen 16 éves korom óta kitapasztalgattam, hogy mi áll jól, és mi az, ami bár tetszik másokon, de inkább hagyjam meg nekik, mert rajtam nem előnyös.
Különösen odafigyelek, hogy minden amit megvásárolok, színben, formulában tökéletesen igazodjon hozzám és az életmódomhoz.
Az árkategória elég változó. Vannak drogériás és drágább dolgaim is, de a minőségben nincs párhuzam. A 10.000 Ft-os rúzsom pl. semmivel sem tud többet, mint egy különösen jó minőségű 2000 Ft-os. Szempillaspirálra, amit 2 havonta cserélek pedig nem vagyok hajlandó tízezreket elkölteni.
Alapozónál viszont már érezni a különbséget. Eddig az itthon is forgalmazott márkák között az Estée Lauder Double Wear-je volt az egyetlen, amivel teljes mértékben elégedett voltam. Nagyon erős fedésű, elfedi a bőrhibákat, ugyanakkor nem szárít, nincs az a brutál matt “kígyóbőrös” finishe.
Viszont bármilyen széles a színskálája, nekem sajnos nemigen kedvez, mert a legvilágosabb árnyalat is csak neutrális, amitől “zöld” lesz az arcom, nekem pedig szinte hullafehér, ámde rózsaszínes tónusú bőröm van.
Amivel most szemezek, az a Too Faced Born This Way alapozója, mert a leírás alapján abszolút megfelel az igényeimnek, és van olyan árnyalata, ami szerintem közelebb áll a tökéleteshez, mint eddig bármi más. Viszont ezt csak külföldről lehet megrendelni.
Sajnos ezen a téren még szűz vagyok, de már évek óta szeretnék olyan termékeket is kipróbálni, amik itthon nincsenek és régóta izgatják a fantáziámat, de eddig mèg nem volt lehetőségem a kipróbálásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!