Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan legyek szép tiktok...

Hogyan legyek szép tiktok videókon?

Figyelt kérdés
Egy csomó nem olyan szép lány ismerősöm gyönyörűen néz ki a tiktok videókon, élőben pedig rájuk se ismerni. Én viszont akármennyit szenvedek, akár órákat is, borzasztóan nézek ki rajtuk, pedig az ismerőseim mindig dicsérnek, hogy milyen szép vagyok meg minden, és én is sokkal szebbnek látom magam tükörben. Tényleg nem egóságból írom ezeket l, csak nem értem. Légyszi, írjátok le, hogy ti hogy csináljátok lányok.:)
2021. ápr. 24. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Miért jó az, ha videón szép vagy, ha közben meg nem? Mondjuk amúgy sem értem ezt a kipakolom magam tiktokra vagy mire :D esküszöm, nem értem miért nem csináltok valami értelmeset. Olvassatok vagy ilyesmi. Tudod, könyv. Az jó buli, és még buta se maradsz :)
2021. ápr. 24. 16:51
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
snaphat?! gondolom megcsinálják és arra tesznek be valamit a tiktokról
2021. ápr. 24. 17:51
 3/16 A kérdező kommentje:

1 es:

Pont arról beszélek, hogy én élőben szép vagyok, de videókon nem. ;)

Szövegértés megy..

2021. ápr. 24. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Ja biztos nagyon szép vagy élőbe, ha videókon nem :D
2021. ápr. 24. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet állítani szűrőt, ami sokat dob a fényeken. Amikor csinálod a videót jobb felső sarokban vannak ezek a funkciók, utólag is rá lehet rakni.
2021. ápr. 24. 18:21
 6/16 A kérdező kommentje:

4 es:

Hát ha látnál asszem nem tetted volna fel ezt a kérdést, és amúgy nem vagyok egoista. Csak szerintem tök gáz hogy aki csúnyán mondva nem szép, az utám csorgatják a nyálukat tiktokon.

2021. ápr. 24. 18:38
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Szánalmas vagy :D
2021. ápr. 24. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Miért akarod hogy rád is csorgassák a nyálukat?
2021. ápr. 24. 19:15
 9/16 anonim ***** válasza:
45%

Ha érettebb leszel majd fejben rájösz hogy teljesen felesleges idő pazarlás a tiktok meg a többi közösségi médiás platform. Persze nem azt mondom hogy ne használd ezeket mert pl sok embernek elég jó marketing szempontból fent lenni ezeken és brandet építeni (pl a művész világban egy jó következetesen epítgetett insta oldal felér már majdnem egy portfolióval) de ha csak magadat tudod mutogatni mint "produktum" akkor felesleges sok energiát fektetni bele.

Majd ha érsz egy kicsit rájösz hogy nem jó ha random emberek rád csorgatjak a nyálukat. Sem a virtuália térben sem pedig a valóságban.

2021. ápr. 24. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
4 :tudod, sokat függ milyen a telefon... én sem úgy nézek ki ezzel a telefonnal készült képekkel, mint eloben... ;)
2021. ápr. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!