Hogyan tudnék magamnak itthon szép körmöket csinálni?
Figyelt kérdés
Mindig avonos körömlakkot veszek de 2 nap után lepattog.két gyermekem van de szeretnék adni kicsit magamra.sűrűn nem festem a körmömet.de szeretném ha mostmár mindig szépen rendben lenne.sajnos arra nincs pénzem hogy körmöshöz járjak.hogyan,milyen lakkokal,eszközökkel csinálhatnám meg magamnak szépre a körmeimet?2021. jan. 1. 16:28
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy a lakkozás végén kell rá kenni még valamit amibtartósabbá teszi?
2021. jan. 1. 16:39
2/7 anonim válasza:
Én sok mindent kipróbáltam, de tartósnak semmi nem ígérkezett.
Szerintem megérné beruházni esetleg egy gél lakk szettre...igaz, időben több, míg elkészíted, nem csak kifested a körmöd, de helyette 1-2 hétig (akár 3, attól függ, mennyire veszed igénybe) tarthat.
3/7 anonim válasza:
Bell Hipoallergenic lakkjai, Müllerben kapni őket. 5-6 napig bírják kopás nélkül a körmeimen. Az ilyen Avonos, meg társai gagyikat felejtsd el.
4/7 anonim válasza:
Gél lakk (házilag). Nekem 2-3 hetet is kibírt, nem okozott gondot a mosogatás stb.
5/7 anonim válasza:
Nekem a Douglas saját márkás lakkjai bírják legtovább, kb egy hétig.:)
6/7 anonim válasza:
Gell lakk szettre szavazok. Ha 2-3 hetente van 2 orad magadra:) Mert ott a leoldas, lereszeles a sok ido. A kezdo szett nem olcso,(dragabb mint egy szett a kormosnel), de utana elleszel vele egy darabig.
7/7 anonim válasza:
En hosszu mukormoket csinalok. Egyedul tanultam meg. Video alapjan te is meg tudod tanulni. CN fusion geljevel. Nem kopik le,nem torik le,mindig szep. Hazimunkat es epitoipari munkakat is csinalok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!