Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?
Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.
Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.
Nono, kérdező, a szövegben az állt, hogy egy nő! Tehát ide mindenki általánosan beletartozik. Most már magyarázkodsz, hogy csak a szinglik? 😂 Miért, akinek van párja, az smink nélkül igényes, aki szingli meg anélkül igénytelen? 🙄🤔
Hűha, komoly gondok vannak itt nálad.
Miért is írtad akkor úgy, általánosan, hogy egy nő, miért nem úgy, hogy a szingli nők?
Az utcán sétálva nincs ráírva senkire, hogy szingli vagy sem.
Ebből már jól nem mászol ki.
"A srácok elvárásnak tartják, hogy mindig úgy nézz ki, mint a Playboy magazin címlapján a nők..."
Utána meg jön a rinyálás, hogy hogy képzeljük mi azt, nők, hogy mi sminkelni akarunk, meg szépségápolás és wellness, mert mi magunkkal is szeretnénk egy kicsit foglalkozni, és jó megjelenésűvé alakulni. Munkahelyen is jobb hatást ad, ha nem egy meggyűrt, elnyűtt ráncos bőrrel és smink nélkül jelenünk meg, bár a helyzetek kihozzák az emberekből ezt az állapotot.
Mindenki legyen úgy, ahogy neki jó, kedves kérdező, csak érezze jól magát, mert ez számít csak,hogy magáról mit gondol. :)
Én pl. minden nap sminkelek,de van rajtam legalább 20 kg súlyfelesleg (Dolgozom rajta és nagyon szenvedek vele) de pl. szerintem sokkal vonzóbb egy sminktelen de jóval vékonyabb és kisebb hasú nő,mint én. :) Nem ez a meghatározó, hanem hogy egészséges szép legyen az összkép.
Arról nem is beszélve, hogy valóban sokszor a JÓL ELKÉSZÍTETT sminkkel szebb az ember,de kevés ember érzi a jó arányokat, és keveset tudunk a jó színtípusokról, azaz hogy konkrétan tényleg mi áll jól nekünk, mitől nézünk ki üdébbnek ,ragyogóbbnak, melyik bőrtónusnak mi áll jól, a bőr és a haj kontrasztja hogyan áll jól. :) Ezeket nagyon el is lehet baltázni.
46-os vagyok, ezzel csak arra utaltam, hogy aki nagyon bénának érzi magát sminkelés terén, és kín neki, annak igazán nem kell fáradnia, mert csak a jó sminktől lesz minden jobb, lehet vele sajnos ellenkező hatást is elérni, ezt pedig nem lehet elvárni, hogy ezt mindenki kikísérletezze.
Csak akinek van kedve, akinek ez belső motivációja. Nekem a bőröm pl. igényli a sminket, az erős rúzsokat, (élénk tél típusként ) szinte minden jól áll, de egy lágy nyár, aki szőke és hamvas barack bőrű, rajtuk ugyanez a vörös rúzs, nagyon ribisen hatna.
Semmi, sz4rok a fejükre..a tapasztalatom viszont az, hogy a legtöbb lenézi azt aki sminkel. Többre tartják magukat, beképzeltek.
Úgy mint a dagadt nők a vékonyakkal szemben (csak a kutyának kell csont stb)
A nem sminkes is ilyen lenéző azzal aki sminkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!