Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?
Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.
Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.
Na látod, te pontosan ugyan ezt csinálod, mint ők, csak az ellenkező tábort nézed éppen kevesbé igényesnek és nőiesnek.
Undorító ez a viselkedés...
Kérdező, érdekes módon, engem strandon, smink nélkül is nagyon megnéznek a srácok.
A smink nem az igényesség mérvadója, az csak egy plusz dolog, mint pl. a magassarkú a nőknél. Az igényesség az, ha pl. nem 20 kg zsírfelesleg van rajtad, tiszta a ruhád, te is tiszta vagy, választékosan beszélsz, ápolt a fogad..stb.
Van, amikor sminkelek, van, amikor nem. Smink nélkül is ugyanúgy megnéznek a férfiak, mint sminkkel.
Az ilyen gyermeki aggyal rendelkezőek véleményét, mint a tiéd, hidegen hagyom. Anyád is sminkel állandóan, vagy a női rokonaid? Ja, vagy rájuk az idióta eszmefuttatásod nem érvényes? Nagyanyád is sminkel?
Már nem sok rokonom él, bár nem tudom mi közöd van hozzá.
Szerintem te kicsit másképp gondolkodsz mint a többiek.
"Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát."
Csupán érdeklődtem, hogy ezt a sémát a rokonaid női tagjaira is érted-e vagy nem. Vagy ők jól vannak smink nélkül, ők így is igényesek, és csak az összes többi nőnél nevezed a nem sminkelést igénytelenségnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!