Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?

Figyelt kérdés

Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.

Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.

2021. júl. 9. 16:50
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
És az milyen amikor egy lányt azért bántanak mert sminkeli magát?
2021. júl. 9. 18:36
 32/56 A kérdező kommentje:
Le prostizzák és megalázzák
2021. júl. 9. 18:36
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, te pontosan ugyan ezt csinálod, mint ők, csak az ellenkező tábort nézed éppen kevesbé igényesnek és nőiesnek.

Undorító ez a viselkedés...

2021. júl. 9. 18:41
 34/56 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, érdekes módon, engem strandon, smink nélkül is nagyon megnéznek a srácok.

A smink nem az igényesség mérvadója, az csak egy plusz dolog, mint pl. a magassarkú a nőknél. Az igényesség az, ha pl. nem 20 kg zsírfelesleg van rajtad, tiszta a ruhád, te is tiszta vagy, választékosan beszélsz, ápolt a fogad..stb.

Van, amikor sminkelek, van, amikor nem. Smink nélkül is ugyanúgy megnéznek a férfiak, mint sminkkel.

Az ilyen gyermeki aggyal rendelkezőek véleményét, mint a tiéd, hidegen hagyom. Anyád is sminkel állandóan, vagy a női rokonaid? Ja, vagy rájuk az idióta eszmefuttatásod nem érvényes? Nagyanyád is sminkel?

2021. júl. 9. 18:53
 35/56 A kérdező kommentje:
Nem kell rögtön felkapni a vizet
2021. júl. 9. 18:53
 36/56 A kérdező kommentje:

Már nem sok rokonom él, bár nem tudom mi közöd van hozzá.

Szerintem te kicsit másképp gondolkodsz mint a többiek.

2021. júl. 9. 18:56
 37/56 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát."

Csupán érdeklődtem, hogy ezt a sémát a rokonaid női tagjaira is érted-e vagy nem. Vagy ők jól vannak smink nélkül, ők így is igényesek, és csak az összes többi nőnél nevezed a nem sminkelést igénytelenségnek.

2021. júl. 9. 19:00
 38/56 anonim ***** válasza:
71%
Én nem sminkelem magam,jelenleg is évek óta van párom,emellett alig tudom magamról levakarni a kéretlen udvarlókat. Bocsánat,hogy nem vagyok csúnya így sem.
2021. júl. 9. 22:26
 39/56 A kérdező kommentje:
Azoknak szólt, akiknek nincs párjuk.
2021. júl. 10. 00:26
 40/56 anonim ***** válasza:
92%
Én sem sminkelem magam mert nekem a bőröm nem bírja elkezdek viszketni kipattogok mégis van barátom! Aki így elfogad jó akinek nem tetszik ne nézzen rám ennyi
2021. júl. 10. 04:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!