Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.
Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.
2021. júl. 9. 16:50
11/56 A kérdező kommentje:
#9 De legtöbbször a sminkelt lány jobban néz ki :D
2021. júl. 9. 17:37
12/56 A kérdező kommentje:
Nézd meg ki igénytelenebb a külsejére, aki sminkeli magát, vagy aki nem.
2021. júl. 9. 17:38
13/56 anonim válasza:
Igazából nem értem minek tetted fel a kérdést. Akkor keres olyan lányokat, akik sminkelnek, de attól még te leszel suta.
(Reggel azért ne lepődj meg, ha nincs rajta smink xD)
14/56 anonim válasza:
Megint csak: kit érdekel, mit gondolsz?
15/56 anonim válasza:
Hát én láttam lányt, aki mindig sminkelte magát, pacekul nézett ki, a ruhásszekrényében pedig a két hetes kajástálakat tartotta. Ez nem sminkviselés függő xD
16/56 anonim válasza:
Te ugyanaz vagy kérdező, aki listát írt, hogy mit ne hordjanak a nők?
17/56 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én csak a véleményem mondom, de amúgy nincs bajom azokkal, akik nem sminkelik magukat.
2021. júl. 9. 17:41
18/56 anonim válasza:
Neki nincs baja velünk, sminktelenekkel, csak nem vagyunk annyira igényesek. Megyek is sírni...
19/56 A kérdező kommentje:
Ja ez a #14-nek ment. Nem, a nők öltözködéséről még nem tettem fel kérdést.
2021. júl. 9. 17:43
20/56 anonim válasza:
De kit érdekel a véleményed? Hogy jött az, hogy neked ezt a véleményt ide kell büfikézni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!