Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem sminkelik magukat?
Szerintem egy nő adjon magára annyira, hogy sminkeli magát.
Nincs bajom azzal, aki nem sminkeli magát, csak ne csodálkozzon, hogyha nem jár vele senki.
Te akkora segghülye vagy, hogy az elképesztő. A smink sosem volt igényesség kérdése, de az a baj, hogy ma már egy nő igénytelennek van bélyegezve, mert van rajta egy pattanás, vagy egy szőrszál. Nem a nem sminkelő nőknek nem lesz sosem senkije, hanem neked, barátom.
Egyébként én sem sminkelem magam, köszönöm szépen, van férjem, igényes vagyok magamra, közel 30 éves vagyok és a múltkor néztek 17-nek (viccen kívül), szóval én így jól érzem magam, meg az arcbőröm is.
Más emberek vérnyomását bántod azzal, hogy idióta vagy és ezt még közzé is teszed...
Az ilyen emberek miatt érzik azt a lányok, hogy meg kell felelniük a kinézetükkel, hogy legyen valakijük. Egy ilyen ember tönkreteszi mások magabiztossát és jó közérzetét. Remélem nem szaporodsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!